Γιώργος Παρτσαλάκης: Η αποχή από την τηλεόραση και η επιστροφή του με το Τατουάζ
Showbiz

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η αποχή από την τηλεόραση και η επιστροφή του με το Τατουάζ

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για τις αποτυχημένες απόπειρες του ως επιχειρηματίας και για την επιστροφή του στην τηλεόραση. 

Απέχετε από την τηλεόραση αρκετά χρόνια.

«Πέρασα διάφορες ταλαιπωρίες με κάτι καταστήματα - εστιατόρια που είχα ανοίξει, γιατί ήταν έξω από το αντικείμενο μου. Ήταν ένα μεράκι μου. Ήθελα να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα και έκανα ένα κρητικό εστιατόριο. Αυτό το μεράκι πληρώθηκε ακριβά, γιατί η επιχείρηση είναι άλλο πράγμα και το επιχειρείν άλλη υπόθεση. Και εγώ το επιχειρείν δεν το έχω. Αυτό με έβαλε σε έναν κυκεώνα καταστάσεων, να τρέχω από δω και από κει, για να μπορέσω να τα φέρω σε λογαριασμό. Το αποτέλεσμα ήταν να απομακρυνθώ από τη δουλειά μου, η οποία, 40 και πλέον χρόνια που είμαι στο θέατρο, μου έδινε ευτυχία. Γι’ αυτό κάνω και θέατρο. Στη σκηνή είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος, ενώ κάνω και κάποιους άλλους ανθρώπους να νιώθουν καλά. Αυτό χάθηκε. Κάποια στιγμή έπρεπε να αποφασίσω: 'Η να τα παρατήσω όλα και να επιστρέψω στην πατρίδα μου, την Κρήτη, γιατί και θεατρικά και τηλεοπτικά είμαι πλήρης ημερών και δεν έχω κανένα κενό, ή να αφήσω τις δουλειές αυτές. Πήγα στην Κρήτη, στο πατρικό μου, έναν χρόνο, ηρέμησα και ένιωσα ότι πρέπει να κάνω ένα comeback στη δουλειά που επί 45 χρόνια μου έδινε ευτυχία, θέλω, όσο μπορώ και έχω τη δύναμη, να είμαι πάνω στη σκηνή. Γιατί, όταν νιώθεις ότι δεν μπορείς να σταθείς στη σκηνή, πρέπει να αποχωρείς με ψηλά το κεφάλι»

Πώς προέκυψε η πρόταση για το «Τατουάζ»;

«Όταν επέστρεψα στην Αθήνα, μου προέκυψε η πρόταση για το «Τατουάζ» από δύο ανθρώπους οι οποίοι είναι απίστευτα σοβαροί, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες. Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου καιτον Κούλλη Νικολάου. Μου τηλεφώνησαν γι' αυτήν τη σειρά. Το πλατύ κοινό με αναγνωρίζει ως έναν κωμικό ηθοποιό. Όμως εγώ πιστεύω πως ο ηθοποιός μπορεί να παίξει τα πάντα. Τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω κάτι το οποίο είναι αληθινό. Έναν ρόλο που είναι ανάμεσα στο δράμα και στην κωμωδία. Είναι κάτι αληθινό, γιατί αυτή είναι η ζωή μας. Κατά συνέπεια, με τον ρόλο του Παύλου μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω στη δουλειά μου: Να παρουσιάζω τη ζωή μας όπως είναι πραγματικά! Και έχει όλα αυτά τα συστατικά. Αυτή η δυνατότητα μου δόθηκε με ανθρώπους που υπερασπίζονται την αξιοπρέπεια τους και, κατά συνέπεια, τον θεατή. Έτσι, βγήκε στον αέρα μία σειρά που είναι σημαντική, όχι γιατί πάει πρώτη σε τηλεθέαση, αλλά γιατί τη βλέπει πολύς κόσμος και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Νιώθω, βλέποντας το, ότι σέβεται τον θεατή. Έχει έναν πλούτο. Δεν κάνει περικοπές, δεν κοροϊδεύει κανέναν. Αυτό με κάνει πραγματικά υπερήφανο που συμμετέχω σε αυτήν. Όλοι αυτοί οι λόγοι με έκαναν να πω «ναι» εξήγησε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved