Μαρίνος Κόνσολος: «Δεν αποκλείω ν' ασχοληθώ με την παρουσίαση στην τηλεόραση»
Showbiz

Μαρίνος Κόνσολος: «Δεν αποκλείω ν' ασχοληθώ με την παρουσίαση στην τηλεόραση»

Ο Μαρίνος Κόνσολος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή εάν το concept τον καλύπτει. Άλλωστε, παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία. 

Μετά το πέρας της σειράς, θα μείνεις στην Ελλάδα ή θα επιστρέψεις στην Κύπρο;

«Για μένα αυτήν τη στιγμή είναι προτεραιότητα η δουλειά μου. Αν η δουλειά πάει Κύπρο ή Γερμανία ή Αφρική, εγώ θα την ακολουθήσω με κλειστά μάτια. Βέβαια, προτεραιότητα μου τώρα είναι η Αθήνα»

Ζεις στην Αθήνα ή πηγαινοέρχεσαι Κύπρο;

« Δεν είμαι κάθε Σαββατοκύριακο στην Κύπρο, αλλά πηγαίνω όποτε έχω χρόνο για να δω τους δικούς μου, τον σκύλο μου, τους φίλους μου. Είναι όλοι εκεί. Δεν τους ξέχασα»

Τι είναι αυτό που σε γοητεύει στο ραδιόφωνο;

«Είναι φοβερό ότι μπορεί η φωνή και μόνο η φωνή να μπει σε τόσα αμάξια, σε τόσα σπίτια, σε τόσες διαθέσεις και να μπορείς να κάνεις έναν άνθρωπο να νιώσει καλύτερα. Νιώθω, λοιπόν, ότι αυτή είναι μία μαγεία που την έχει μόνο το ραδιόφωνο και είναι και ψυχοθεραπευτική και όμορφη ταυτόχρονα»

Θα ήθελες να ασχοληθείς με την παρουσίαση στην τηλεόραση;

«Δεν το αποκλείω, να σου πω την αλήθεια. Μου αρέσει πάρα πολύ να εξελίσσομαι και ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Αν ερχόταν μία πρόταση για παρουσίαση στην τηλεόραση που θα με εξέλισσε, θα το έκανα»

Τι είδους εκπομπή;

«Δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι, όμως, από τους ανθρώπους που, αν μου δώσεις εσύ το ζητούμενο, εγώ θα σ' το αποδώσω στο 100%. Μπορώ να ελιχθώ και να κάνω ό,τι μου ζητηθεί» είπε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved