Θυμάστε τη Λιόλιου από το The Voice; Μιλάει για τη σχέση της  και την ευτυχία στην προσωπική της ζωή
Showbiz

Θυμάστε τη Λιόλιου από το The Voice; Μιλάει για τη σχέση της και την ευτυχία στην προσωπική της ζωή

Έναν χρόνο σχέσης κλείνουν σύντοµα η Κατερίνα Λιόλιου και ο ανερχόµενος τραγουδοποιός Θέμης Παναγιωτίδης και, όπως δείχνουν τα πράγµατα, ο έρωτάς τους φουντώνει όλο και περισσότερο. Και δεν το λέµε εµείς. Το λένε τα µάτια των δύο ερωτευµένων κάθε φορά που κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, το λένε τα τραγούδια που ερµηνεύουν µαζί. 

Το λέει και η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία ξεχώρισε µε το ταλέντο της στο πρώτο «The Voice» που είχε προβληθεί το 2014. «∆ιανύω µια πολύ χαρούµενη περίοδο στη ζωή µου», παραδέχεται στη Real και το πρόσωπό της λάµπει από ευτυχία. Με τον σύντροφό της Θέμη Παναγιωτίδη γνωρίστηκε σε κοινή παρέα και από εκείνη την ηµέρα που διασταυρώθηκαν οι δρόµοι τους είναι αχώριστοι, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελµατικό, αφού ο νεαρός και ταλαντούχος µουσικός και τραγουδιστής υπογράφει το νέο της single µε τίτλο «Από εδώ και πέρα». Οι κοινές µουσικές τους αναζητήσεις τους επιτρέπουν να περνούν αρκετό χρόνο µαζί δηµιουργώντας. Ενα άλλο κοινό τους στοιχείο, που, σύµφωνα µε το φιλικό τους περιβάλλον, συντελεί στο να πηγαίνει περίφηµα η σχέση τους, είναι οι κοινές τους καταβολές, µιας και κατάγονται και οι δύο από τη Θεσσαλονίκη. Και βέβαια σηµαντικότερη όλων είναι η χηµεία που υπάρχει ανάµεσα στο ζευγάρι.

Παρά το γεγονός, όµως, πως οι δυο τους ταιριάζουν πολύ και ο έρωτάς τους ανθίζει µέρα µε τη µέρα όλο και περισσότερο, η Κατερίνα Λιόλιου παραδέχεται πως είναι πολύ νωρίς ακόµα για την ίδια να προσανατολιστεί στη δηµιουργία οικογένειας. «Το καµπανάκι της µητρότητας δεν έχει χτυπήσει ακόµα. Οχι, είµαι πολύ µικρή ακόµα!», λέει χωρίς να αφήνει περιθώρια. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δηλώνει παραδοσιακή: «Πιστεύω ότι έχω αρκετά στοιχεία της παραδοσιακής Ελληνίδας, συνδυασµένα όµως µε µία πιο σύγχρονη αντίληψη. Θα προτιµούσα να κάνω ένα παιδί µέσα σε γάµο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις και πώς θα σου τα φέρει η ζωή. Για το ζευγάρι θεωρώ ότι πλέον είναι κάτι τυπικό, όµως για το παιδί δεν είναι. Είναι πολύ σηµαντικό να έχει και τα δύο πρότυπα στο σπίτι για να αναπτύξει µια υγιή και ολοκληρωµένη προσωπικότητα. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν τρόποι να µεγαλώσει το παιδί και υπό διαφορετικές συνθήκες, αρκεί να υπάρχει αγάπη».
Η όµορφη Θεσσαλονικιά είχε απασχολήσει τη δηµοσιότητα λόγω της σχέσης της µε τον γιο του Στέλιου Ρόκκου, ∆ηµήτρη, µε τον οποίο, αν και έχουν χωρίσει, διατηρεί άψογες σχέσεις. Και πώς θα µπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγµατα, όταν ο Στέλιος Ρόκκος, όπως αποκαλύπτει η ίδια, τη βοήθησε όσο λίγοι στο χτίσιµο της καριέρας της. «Ο Στέλιος Ρόκκος και ο Αντώνης Ρέµος µε βοήθησαν πολύ και τους αγαπώ πολύ γι’ αυτό», λέει η ίδια µε ευγνωµοσύνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved