Άρης Κοντός: Η ομοιότητα με τον Brad Pitt και η παρεξήγηση
Showbiz

Άρης Κοντός: Η ομοιότητα με τον Brad Pitt και η παρεξήγηση

Ο Άρης Κοντός γεννήθηκε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας από Έλληνα πατέρα και Ρουμάνα μητέρα.

Ωστόσο, η ομοιότητά του με τον Brad Pitt του άνοιξε τους δρόμους στο εξωτερικό, αλλά κατάλαβε ότι δεν είναι αυτό που θέλει για το μέλλον του.

«Στην Ελλάδα ήρθα σε ηλικία τεσσάρων χρόνων. Ο πατέρας μου είναι γιατρός κι όταν φοιτούσα στο δημοτικό μετακομίσαμε στην Πάρο, ενώ μετά το γυμνάσιο πήγαμε στην Κω. Από τα 20 χρόνια μου ταξιδεύω στο εξωτερικό και τα τελευταία δυόμισι χρόνια ζω και πάλι μόνιμα στην Ελλάδα» μας λέει, περνώντας με συνοπτικές διαδικασίες στα προσωπικά του. «Στα 22 μου παντρεύτηκα ένα μοντέλο από τον Καναδά, αλλά το διαλύσαμε λόγω συνθηκών. Το ίδιο συνέβη και με τον δεύτερο δεσμό μου, με το μοντέλο από Ουγγαρία Ρένι Σάμπο. Μ' εκείνη χωρίς να παντρευτούμε» αναφέρει.

Την ίδια περίοδο ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, ενώ έκανε και εμφανίσεις ως σωσίας του Πιτ σε διάφορα πάρτι και shows στην Αμερική. «Το έκανα χωρίς να είναι αυτό το ζητούμενο της ζωής μου» τονίζει και εξήγησε πως δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Μπραντ Πιτ.

Ωστόσο η ομοιότητα τους οδήγησε πριν από χρόνια σε μια μεγάλη παρεξήγηση. «Την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας κάτι ξένοι φωτογράφοι με πέρασαν για τον Πιτ και έγραψαν πως ο ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, κάποιος με απαθανάτισε στο Σύνταγμα με μια φίλη μου κι έστειλε έξω τη φωτογραφία, με αποτέλεσμα να τη δημοσιεύσει ένα αμερικανικό περιοδικό γράφοντας πως ο Μπραντ Πιτ απατάει την Τζένιφερ Ανιστον, που ήταν παντρεμένος τότε με μια κοκκινομάλλα» είπε ο Άρης Κοντός στην «Espresso».

Μιλώντας για γυναίκες, ο σωσίας του Πιτ αποκαλύπτει ότι μέχρι πρότινος είχε σχέση με Ελληνίδα. «Μετά από δεσμούς με μοντέλα είπα να τα φτιάξω με μια φυσιολογική γυναίκα και μάλιστα Ελληνίδα, λογίστρια στο επάγγελμα. Αν και παλιά είχα άλλη γνώμη, σήμερα μου αρέσουν οι μεσογειακές γυναίκες με μαγουλάκια και πιασίματα. Όμως, αν κρίνω από τη σχέση μου, ακόμη κι αυτές είναι λίγο περίεργες, δύστροπες. Τα ψειρίζουν πολύ τα πράγματα» εξηγεί και πιάνει στο στόμα του την Τζολί. «Δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ με την Αντζελίνα Τζολί. Όχι γιατί δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Πιστεύω ότι δεν θα μου ταίριαζε ο χαρακτήρας της. Φαίνεται ότι πρέπει να έχει κανείς πολλή υπομονή για να ζήσει μαζί της, κι εγώ δεν έχω. Πιο εύκολα θα έκανα σχέση με την Τζένιφερ Ανιστον, αλλά πάνω από όλες για μένα είναι η Σαρλίζ Θερόν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved