Σπύρος Λάμπρου: «Οφείλω πολλά στη γυναίκα μου»
Showbiz

Σπύρος Λάμπρου: «Οφείλω πολλά στη γυναίκα μου»

Για το αν θα μπορούσαν να εργάζονται λιγότερες ώρες ώστε να είναι περισσότερο χρόνο με τους δικούς ανθρώπους, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους οι παρουσιαστές του πρωινού ενημερωτικού μαγκαζίνο του Alpha, Σπύρος Λάμπρου και Ράνια Τζίμα.

Είναι και θέμα επιβίωσης η δουλειά; Θα μπορούσατε να ζήσετε και να εργάζεστε λιγότερο;

Ρ.Τ.: «Εγώ όταν έχω τύψεις κάνω μια εσωτερική συζήτηση. Λέω: Τι επιλογές έχεις; Μπορεί να επιβιώσει η οικογένεια εσωτερικά; Μπορεί να τον στερηθεί αυτόν τον μισθό; Οχι, δεν έχουμε δικό μας σπίτι, έχουμε ενοίκιο, άρα πρέπει να δουλεύω. Και τα δικά μας παιδιά θα μεγαλώσουν σαν τα παιδιά όλου του κόσμου. Και θα τους λείψουν πράγματα και θα στερηθούν πράγματα. Οπως όλοι και εμείς»

Σ.Λ.: «Παίρνουμε τα λεφτά μας, τα δίνουμε στους φόρους μας. Αυτό συμβαίνει. Δεν είμαστε σταρ τώρα. Είμαστε οι άνθρωποι που φτύνουν αίμα για να τα βγάλουν πέρα»

Εσύ, Σπύρο, λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι...

«Εγώ έχω τη γυναίκα που ισορροπεί τα πράγματα. Ομως η μεγάλη μου κόρη δεν ήθελε να λέει ότι ο μπαμπάς δουλεύει στην τηλεόραση γιατί της έλειπα. Δεν ήθελε ούτε να με δει στην τηλεόραση. Ήταν θυμωμένη. Οφείλω πολλά στη γυναίκα μου», λέει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved