Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θα κάνει ντουέτο με τον κολλητό της Ζέτας!
Showbiz

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θα κάνει ντουέτο με τον κολλητό της Ζέτας!

Με τον «κολλητό» φίλο της αγαπημένης του Ζέτας Μακρυπούλια επιστρέφει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Φως», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Ο Κύπριος ερμηνευτής, ύστερα από μήνες αποχής από τη νυχτερινή Αθήνα, θα συνυπάρξει επαγγελματικά με τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά. Από την πλευρά του, ο ηθοποιός -ο οποίος έχει δοκιμαστεί και στο μιούζικαλ- θα ανέβει, σύμφωνα με την espresso, στην πίστα της μουσικής σκηνής με τον τραγουδιστή, συμπράττοντας σε ένα φαντασμαγορικό σόου, μια μουσική παράσταση που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της Ελένης Γκασούκα.

Ο Θανάσης Αλευράς είναι επιστήθιος φίλος της Ζέτας Μακρυπούλια και το περασμένο καλοκαίρι έκαναν κοινές διακοπές στην Αίγινα, καλεσμένοι στο εξοχικό σπίτι της Ελισάβετ Κωσταντινίδου, παρέα με τον τρίτο της παρέας Νίκο Μουτσινά.

Με δεδομένα, λοιπόν, το ταλέντο, την καλή φωνή, αλλά και τη μεγάλη συμπάθεια που τρέφει στον Θανάση Αλευρά η σύντροφός του, ο Χατζηγιάννης βρήκε στο πρόσωπο του ηθοποιού τον ιδανικό παρτενέρ. Το «αχτύπητο» καλλιτεχνικό δίδυμο δίνει ραντεβού στο Φως, με προγραμματισμένη πρεμιέρα την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και εμφανίσεις κάθε Σαββατοκύριακο, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved