Mariah Carey: Ακυρώνει συναυλίες της. Τι αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας της;
Showbiz

Mariah Carey: Ακυρώνει συναυλίες της. Τι αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας της;

Η Mariah Carey έχει... συνδέσει το όνομά της με τα χριστούγεννα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το "All I want for Christmas"... Κάθε χρόνο λοιπόν τέτοια εποχή η τραγουδίστρια κάνει μια γιορτινή περιοδεία.

Όμως δυστυχώς αναγκάστηκε να ακυρώσει κάποιες συναυλίες της, καθώς όπως αποκάλυψε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού, ύστερα από ένα μικρό κρυολόγημα που αντιμετώπισε.

«Ακριβώς εγκαίρως για την χριστουγεννιάτικη περίοδο, φαίνεται πως πήρα ένα δικό μου δωράκι! Μια υπέροχη λοίμωξη του αναπνευστικού, μετά από την γρίπη της προηγούμενης εβδομάδας! Τέλεια! Ξέρετε ότι δεν υπάρχει τίποτα που αγαπώ περισσότερο από το να γιορτάζω τα Χριστούγεννα, αλλά πρέπει να ακολουθήσω τις εντολές του γιατρού μου και να ξεκουραστώ μέχρι εκείνος να μου πει πότε μπορώ να τραγουδήσω στη σκηνή. Μέχρι τότε, δυστυχώς, πρέπει να ακυρώσω τις πρώτες συναυλίες της επερχόμενης χριστουγεννιάτικης περιοδείας μου. Θα το κάνω, ώστε να μπορέσω να σας δω όλους σύντομα!» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην σχετική λεζάντα στον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved