Έφη Παπαθεοδώρου: «Δεν κάνω πια τηλεόραση»
Showbiz

Έφη Παπαθεοδώρου: «Δεν κάνω πια τηλεόραση»

Η Έφη Παπαθεοδώρου αποφάσισε να μην κάνει ξανά τηλεόραση. 

Η ηθοποιός μίλησε για την ταινία που πρωταγωνιστεί και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για να ολοκληρωθεί.

Στην τηλεόραση γιατί δεν σας έχουμε δει;

Δεν κάνω πια τηλεόραση, δεν με έχουν φωνάξει βέβαια, αλλά και τι να κάνω εκεί μέσα πια; Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, γιατί είναι το ψωμί των ηθοποιών. Εδώ και αρκετά χρόνια ετοιμάζω μία δική μου ταινία, ο τίτλος της είναι «Αλεπού στιφάδο»

Τι αφορά;
«Είναι μια ιστορία από τον πόλεμο, είναι βιωματικό. Πρόκειται για μια φιλία στον πόλεμο ανάμεσα σε δυο οικογένειες, σε δυο κοπέλες, μια εβραιοπούλα κα μια χριστιανή στην πατρίδα μας, που σώθηκαν στο βουνό και ξαναγυρίζουν μεγάλες στα ίδια μέρη και θυμούνται. Τον περασμένο Μάιο ξεκίνησαν τα γυρίσματα, το σύγχρονο κομμάτι. Ψάχνουμε να βρούμε παραγωγό, γιατί είναι εποχής και είναι πολυέξοδη. Είναι τόσο συγκινητικό, αυτό λένε όσοι το έχουν διαβάσει και τους είπα να βοηθήσουν. Οι συνάδελφοι είναι προσφορά, τους αρέσουν οι ρόλοι. Αν έχουμε λίγη τύχη, γιατί είναι δύσκολη εποχή για χρήματα. Το τεχνικό μέρος είναι δύσκολο, οι κάμερες, τα άλλα γίνονται» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved