Αντώνης Λουδάρος: «Όταν έμαθα για τον θάνατο της Λάσκαρη δεν μπορούσα να πατήσω στα πόδια μου»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Όταν έμαθα για τον θάνατο της Λάσκαρη δεν μπορούσα να πατήσω στα πόδια μου»

Ο Αντώνης Λουδάρος αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

Τι άλλο κάνεις αυτό τον καιρό;

«Η «Ρόζα Εσκενάζυ» που έχω σκηνοθετήσει, πηγαίνει για δεύτερη χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έχω τη χαρά να σκηνοθετώ στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» την τελευταία επιθυμία της Ζωής, το τελευταίο έργο που ονειρεύτηκε, το «Δουλειές με φούντες», το οποίο τέλος Νοεμβρίου θ’ ανοίξει τα φτερά του να πετάξει. Τη θεατρική σκηνή την έχει αναλάβει η Μαρία-Έλενα Λυκουρέζου, συνεχίζει το όνειρο της μάνας της και το κάνει συγκινητικά, με πολλή συνέπεια και δύναμη»

Ποιος θα πάρει τον ρόλο της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη;

«Ο ρόλος της Ζωής μοιράστηκε μέσα στο θίασο. Κρατήσαμε τη βασική ιδέα για το πώς θα γίνει η παράσταση , που είναι αφιερωμένη σε εκείνη. Πάντα την έχω στην άκρη του μυαλου μου, αν αυτό που κάνω θα της άρεσε, αν θα το ήθελε. Είναι σαν να μας κοιτάζει και μας οδηγεί, νομίζω ότι το χαίρεται. Είναι μια παράσταση που θα χαιρόταν κι εκείνη, θα ήταν περήφανη για την δουλειά αυτή»

Ποια ήταν η τελευταία επαφή σου με τη Ζωή Λάσκαρη;

«Ήμουν σε περιοδεία, είχαμε μιλήσει το προηγούμενο απόγευμα και λέγαμε για τις μουσικές επιμέλειες. Ήταν πολύ χαρούμενη, περίμενε να επιστρέψω για να αρχίσουμε να δουλεύουμε. Το σκηνικό το καλοκαίρι είχε στηθεί»

Πώς έμαθες το θάνατο της;

«Είμαι στο μόλο για να πάρω ένα καράβι να φύγω από Κω για Ρόδο και με πήρε μια δημοσιογράφος να με ρωτήσει αν αληθεύει αυτό. «Τι λέτε;» της είπα και μετά πήρα εγώ ένα τηλέφωνο, που από τα κλάματα κατάλαβα ότι αληθεύει. Ήταν περίεργο, ένιωσα ότι ξαφνικά δεν μπορούσα να πατήσω στα πόδια μου. Με τη Ζωή δεν είχα ποτέ στενή επαφή, είχαμε συναντηθεί κάποιες φορές, είχαμε συζητήσει και είχαμε ονειρευτεί. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτή η τόσο ζωντανή και χαρούμενη σαν παιδί, που διεκδικεί και φωνάζει γι’ αυτά που θέλει, δεν υπάρχει πια. Ένιωσα σαν να έκανα ένα αστρικό ταξίδι και να ξαναγύρισα λέγοντας; «Ναι, συμβαίνει», θα μου λείψει το τρανταχτό της γέλιο, το απόσταγμα ζωής και σοφίας της. Δεν της άρεσαν καθόλου τα πρέπει, γούσταρε τη ζωή. Την έχω πάντα στο μυαλό μου, μη σου πω κάθε μέρα, είμαι στο θέατρο της τώρα και κάνω πρόβες. Επίσης, κοντά στα Χριστούγεννα θα δείτε να ζωντανεύει στη σκηνή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη που θα παίζω, το οποίο σκηνοθετεί η Μιμή Ντενίση» αποκάλυψε στο Λοιπον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved