Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Πιστεύω στο κακό μάτι»
Showbiz

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Πιστεύω στο κακό μάτι»

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου πιστεύει στο κακό το μάτι και πλέον δεν εμπιστεύεται εύκολα ανθρώπους, αφού στο παρελθόν την έχει «πατήσει». 

Πιστεύεις στο κακό μάτι;

«Ναι, πιστεύω στο κακό μάτι. Ο Θεός ήταν μαζί μου όμως, θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα. Σταμάτησε το κακό εδώ, από την άλλη πιστεύω ότι ήταν και μια δοκιμασία, γιατί είμαι άτομο ανυπόμονο, δεν έχω καμία σχέση με την υπομονή»

Υπάρχουν καταστάσεις που έχει προκαλέσει το... κακό μάτι;

«Ναι, αρκετές φορές μου έχουν τύχει διάφορα. Έχω μοιραστεί ένα σχέδιο ή ένα όνειρο μου με ένα ακατάλληλο πρόσωπο και μετά μου πάει όλο ανάποδα. Έχει συμβεί και το πιστεύω. Δεν μας βλέπουν όλοι φιλικά. Μέσα στους αγαπημένους μας ανθρώπους υπάρχουν και άτομα που δεν είναι ό,τι καλύτερο για μας. Δεν μας βλέπουν όπως τους βλέπουμε εμείς.

Πώς το ξορκίζεις το κακό μάτι;

«Το ξορκίζω έχοντας δίπλα μου τα πιστεύω μου, τους αγγέλους μου, που με προστατεύουν, και τον Θεό. Δεν πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία, αλλά πιστεύω υπερβολικά στη δύναμη του θεού, που με προστατεύει από πολλά κακά στην προσωπική μου ζωή, στα παιδιά μου, στην επαγγελματική μου ζωή. Αυτό μου δίνει δύναμη. Έμεινα πολύ μικρή χωρίς οικογένεια, μόνη, «έχασα» τον αδελφό μου... Ό,τι κατάφερα έγινε με την ψυχική μου δύναμη και τη θεϊκή δύναμη. Οι άνθρωποι με αρνητική ενέργεια απομακρύνονται μόνοι τους»

Πιστεύει στα θαύματα;

«Πάρα πολύ» είπε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved