Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η επιστροφή στην εκπομπή μετά τη γέννηση της κόρης της και η ζωή της σήμερα
Showbiz

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η επιστροφή στην εκπομπή μετά τη γέννηση της κόρης της και η ζωή της σήμερα

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους λίγες ημέρες μετά τον ερχομό της κόρης της επέστρεψε στην εκπομπή της. Πριν επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό είχε δώσει συνέντευξη μιλώντας για τα συναισθήματά της.

Είναι δύσκολο για σένα που θα αποχωριστείς τη μικρή Μελίνα;

Πάρα πολύ. Όπως κάθε μανούλα, εξάλλου, που πρέπει να αποχωριστεί το μωρό της για να επιστρέψει πίσω στη δουλειά της. Στη δική μου την περίπτωση, όμως, η επιστροφή θα πρέπει να γίνει πολύ νωρίτερα. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο, που θα πρέπει να αποχωριστώ τη Μελίνα τόσο μικρούλα. Θα προσπαθήσω, όμως, να λείπω τις απολύτως απαραίτητες ώρες από το σπίτι.

Να υποθέσω ότι έχουν ήδη αλλάξει οι προτεραιότητές σου;

Οι προτεραιότητές μου αλλάζουν πια. Δεν θα κάνω άλλα πράγματα που έκανα προηγουμένως, οπότε, πρέπει να «μαζέψω» πάρα πολύ το επαγγελματικό μου πρόγραμμα.

Ποιος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της «αντικατάστασής» σου στο σπίτι;

Το μωρό, θα μένει στο σπίτι μαζί με τη θεία μου. Οπότε, η Μελίνα, μένει μ’ έναν δικό μας άνθρωπο κι αυτό είναι που μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Θα υπάρξουν αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής;

Κοίτα, η ροή της εκπομπής παραμένει η ίδια. Έτσι, ακριβώς, όπως έχει συνηθίσει ο κόσμος από την αρχή της σεζόν. Αλλά, θα ενταχθούν καινούριες ενότητες, οι οποίες ούτως ή άλλως ήταν προγραμματισμένες.

Πηγή: Tvmania

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved