Νάντια Μπουλέ: «Δεν έχω στερητικό και απωθημένα από την τηλεόραση»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Δεν έχω στερητικό και απωθημένα από την τηλεόραση»

Για τα... χαστούκια που έχει δεχτεί ως κριτική για τη δουλειά της αλλά και για τα τυχόν απωθημένα που μπορεί να έχει από την τηλεόραση, μιλάει η Νάντια Μπουλέ

Οταν έγραψα πως θα παίξεις στο µιούζικαλ-µονόλογο «Tell me on a Sunday», µου υπογράµµισες ότι «δεν πρόκειται για διεθνή καριέρα, το λέω για να προλάβω τυχόν κακόβουλα σχόλια». Εχεις δεχτεί πολλά «χαστούκια» στον χώρο;

Είµαι αρκετά χρόνια πλέον στον χώρο ώστε να ξέρω τι µπορεί να ακολουθήσει ως σχόλιο σε µια είδηση. Εχω διαβάσει πολλές φορές για άλλους ανθρώπους τέτοιου τύπου αναφορές, οι οποίες µάλιστα γίνονται και ειρωνικές, τη στιγµή που απλώς κάποιος κάνει µια ειλικρινή επαγγελµατική προσπάθεια, χωρίς κάποια άλλη επιδίωξη. Οπότε, αν µπορώ να προλάβω κάτι κακεντρεχές, το κάνω.

Τώρα που απέχεις όµως από την τηλεόραση, πιστεύω ότι µετριάστηκαν οι «επιθέσεις» στο πρόσωπό σου...

Η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση, λόγω της µεγάλης προβολής που τη συνοδεύει, δηµιουργεί και περισσότερα σχόλια γύρω από τα πρόσωπα. Αρα, ναι, από αυτή την άποψη είµαι πολύ πιο ήρεµη και το απολαµβάνω.

Αλήθεια, σου λείπει η τηλεόραση; Εχεις... στερητικό χωρίς αυτήν;

Οχι, δεν έχω, γιατί είµαι από πολύ µικρή σε αυτή, έχω κάνει πολύ ωραία πράγµατα στο παρελθόν και δεν έχω απωθηµένα, ενώ ταυτόχρονα µε γεµίζει όσο τίποτα το µιούζικαλ, µε το οποίο ασχολούµαι πολύ εντατικά τα τελευταία χρόνια.

Τι θα σε έκανε να γυρίσεις στη µικρή οθόνη, όπως βλέπεις τώρα τον τηλεοπτικό χάρτη;

Οχι πολλά πράγµατα. Κάθε χρόνο όλο και κάτι συζητάω, αλλά είτε δεν συνδυάζεται µε τις παραστάσεις, είτε δεν θέλω αρκετά να το κάνω.

Πρωινό, ας πούµε, θα έκανες ξανά; Talent show θα παρουσίαζες;

∆εν µπορώ να σου απαντήσω υποθετικά, γιατί όλα εξαρτώνται από τους ανθρώπους που τα πραγµατοποιούν και συνολικά από τις συνθήκες. Θα έπρεπε, πάντως, να είναι κάτι που να µπορεί να συνδυαστεί µε τις παραστάσεις και τις υποχρεώσεις που αυτές έχουν.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved