Άννα Βίσση: «Δεν έχω λόγο πια να μιλάω, δεν γουστάρω να μιλάω»
Showbiz

Άννα Βίσση: «Δεν έχω λόγο πια να μιλάω, δεν γουστάρω να μιλάω»

Η αποχή της από τα ΜΜΕ, τις φωτογραφήσεις και τις συνεντεύξεις είναι γνωστή και συνεπής τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι χορτάτη», δηλώνει εξηγώντας την πάγια στάση της «Δεν έχω λόγο πια να μιλάω, δεν γουστάρω να μιλάω. Τόσα χρόνια ο κόσμος με ξέρει, γνωρίζει και τη δουλειά μου και μένα. Να βγω να πω τι; Ακολουθώ αυτή τη λογική και δεν μου έχει βγει σε κακό. Δεν έχω δώσει συνέντευξη εδώ και χρόνια», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

«Η Αννα του χτες έκανε εκείνο που της γούσταρε χτες, και η Αννα του σήμερα κάνει αυτό που της γουστάρει σήμερα. Το κοινό γνώρισμα και των δύο είναι το "γουστάρω", όπως ακριβώς συμβαίνει και με κάθε άνθρωπο, δεν παρουσιάζω καμία απολύτως ιδιαιτερότητα, όπως και κανένας άλλος άνθρωποι στο θέμα του κάποτε και του τώρα. Τα μαλλιά μου βαίνουν αντιστοίχως με το μέγεθος της ενασχόλησής μου μαζί τους. Προφανώς λοιπόν, ασχολούμαι πολύ λιγότερο με τα μαλλιά μου από ό,τι παλιότερα»

Η αναμέτρηση με τον χρόνο είναι πάντα ένα θέμα συζήτησης για τις διάσημες γυναίκες, και ειδικά η Βίσση είναι συνεχώς στο μικροσκόπιο.

«Κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει το δικτατορικό καθεστώς του χρόνου με τον τρόπο που τον κάνει να αισθάνεται πιο βολικά. Η διαφορά της δικτατορία του χρόνου είναι ότι είναι αδύνατον να ανατραπεί από οποιαδήποτε επανάσταση», λέει.

Όσο για τον όρο «ωριμότητα»;

«Δεν υπάρχει περίοδος ωριμότητας και μη ωριμότητας. Η ωριμότητα είναι ένα τυχαίο γεγονός που συμβαδίζει με κάθε ηλικία. Ενας 10χρονος δηλαδή είναι ώριμος, ένας 12χρονος είναι επίσης ώριμος, ένας 20χρονος είναι επίσης ,ένας 80χρονος είναι το ίδιο ώριμος. Δεν υπάρχει κανένας ανώριμος. Υπάρχουν μόνο ηλίθιοι και μη», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved