Πλούταρχος: «Η οικογένειά µου είναι ο πλούτος µου, η Μαρία και τα παιδιά µας, η δύναµή µου»
Showbiz

Πλούταρχος: «Η οικογένειά µου είναι ο πλούτος µου, η Μαρία και τα παιδιά µας, η δύναµή µου»

Για τη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του Μαρία και τα παιδιά τους μιλάει ο Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος αποκαλύπτει επίσης αν καβάλησε ποτέ το καλάμι.. 

Να γυρίσουµε τώρα στη σύζυγό σου, τη Μαρία σου, για την οποία όταν µιλάς λάµπεις...

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, Βασίλη µου. Είκοσι πέντε για την ακρίβεια. Μια ολόκληρη ζωή. Η οικογένειά µου είναι ο πλούτος µου, η Μαρία και τα παιδιά µας, η δύναµή µου...

Τα οποία είναι πέντε. Θα έρθει και έκτο;

Ε, όχι πια (σ.σ.: γελάει)! Πόσο να αντέξει η γυναίκα µου; Είναι υπέροχο πλάσµα η Μαρία και δεν έχουµε σταµατήσει να χτίζουµε τη σχέση µας στο πέρασµα του χρόνου. Παλεύουµε γι’ αυτήν και ποθούµε ο ένας τον άλλο σαν να γνωριστήκαµε τώρα. Είναι υπέροχο αυτό!

Είσαι µπαµπάς-µπαµπάς ή µπαµπάς-φίλος;

Είµαι µπαµπάς-φίλος στα υπέροχα παιδιά µου και κοιτάζω να είµαι πάντα πλάι τους, στηρίζοντας τις επιλογές και τα «θέλω» τους.

Να µη ρωτήσω αν βάζεις την οικογένεια πάνω από την καριέρα σου, έτσι, Γιάννη;

Να µη ρωτήσεις. Είναι σαφές στα χρόνια που µε ξέρεις πως η οικογένειά µου είναι και θα είναι πάνω από όλα. ∆εν αλλάζει αυτό.

Κάναµε µαζί κάποιες από τις πρώτες συνεντεύξεις σου όταν άνοιγες τα φτερά σου στον χώρο. Ενιωσες ποτέ να καβαλάς το καλάµι;

Επειδή κάνουµε συνεντεύξεις από τότε ως σήµερα, µπορείς να το απαντήσεις µόνος σου αυτό. Πατούσα πάντα γερά στο έδαφος και ποτέ δεν έχασα το µέτρο, δεν καβάλησα καλάµι. Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι µε γείωνε η γυναίκα µου, η οικογένειά µου. Ή στο ότι πάλεψα για να φτάσω εδώ που έφτασα και δεν µου χαρίστηκε τίποτα. Είναι όµορφο να σε αγκαλιάζει ο κόσµος, να σε αποθεώνει σε ένα γεµάτο µαγαζί, σε ένα τεράστιο στάδιο και να σου δείχνει την αγάπη του, αλλά, όχι, δεν έχασα ποτέ το µέτρο, δεν θαµπώθηκα από τους προβολείς και τη δηµοσιότητα.

Θα συµµετείχες σε τηλεοπτικό talent show;

Ως µέλος κριτικής επιτροπής εννοείς; Μου το έχουν προτείνει πολλές φορές, αλλά δεν µου πηγαίνει, δεν θεωρώ ότι µπορείς να κρίνεις κάποιον σε τόσο λίγο χρόνο την ώρα που έχει άγχος και κάµερες πάνω του.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved