Μπουράκ Χακί-Χαρά Παππά: Κρίση ήταν και πέρασε!
Showbiz

Μπουράκ Χακί-Χαρά Παππά: Κρίση ήταν και πέρασε!

Έπειτα από µια µπόρα, βγαίνει πάντα ο ήλιος και κάτι παρόµοιο συνέβη -µεταφορικά βέβαια- στη σχέση του Μπουράκ Χακί και της Χαράς Παππά.

Μπορεί να «δοκιµάστηκε» αρκετά ο έρωτάς τους στο πρόσφατο παρελθόν, όµως -σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες της Real- οι δυο τους κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις απαραίτητες ισορροπίες στη σχέση τους και να επαναπροσδιορίσουν τα συναισθήµατα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Και πλέον δείχνουν να είναι ξανά πολύ δεµένοι και ευτυχισµένοι.
Ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαµε µέσα από την πολύ πετυχηµένη τηλεοπτική σειρά «Κισµέτ», και η πανέµορφη Ελληνίδα σύντροφός του, σύµφωνα µε ανθρώπους του περιβάλλοντος του ζευγαριού, αντιµετώπισαν κάποια προβλήµατα στη σχέση τους, αυτά όµως δεν στάθηκαν εµπόδιο σε αυτόν τον θυελλώδη έρωτα που ζουν και που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από σενάριο αισθηµατικής ταινίας. «Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός, που κατάφερε να σπάσει τα ταµπού και να ξεπεράσει τις αποστάσεις. Είναι φτιαγµένοι ο ένας για τον άλλον. ∆εν υπήρχε περίπτωση να µην καταφέρουν να αντιµετωπίσουν τα όποια προβλήµατα προέκυψαν στη σχέση τους», σχολιάζει στην «R» άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το ζευγάρι και προσθέτει: «Όλες οι σχέσεις δοκιµάζονται. Υπάρχουν σκαµπανεβάσµατα ακόµη και στους πιο παράφορους και δυνατούς έρωτες. Αυτό είναι και το αλατοπίπερο της ζωής». Ο Μπουράκ και η Χαρά, µάλιστα, «απάντησαν» σε όσους θέλουν να τους δουν χωρισµένους µε µια κοινή δηµόσια εµφάνισή τους στο 54ο ∆ιεθνές Κινηµατογραφικό Φεστιβάλ της Αττάλειας στην Τουρκία. Οι δυο τους πόζαραν µαζί στον φωτογραφικό φακό καθώς περπατούσαν αγκαλιασµένοι στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί για την πρεµιέρα του φεστιβάλ. Εµοιαζαν πιο ερωτευµένοι και πιο ευτυχισµένοι από ποτέ.

Μάλιστα, ο γοητευτικός Μπουράκ, λίγες ώρες πριν από την κοινή τους εµφάνιση στο φεστιβάλ, δεν δίστασε να κάνει για ακόµα µία φορά δηµόσια ερωτική εξοµολόγηση στην εντυπωσιακή σύντροφό του: «Ερωτά µου», σχολίασε εκείνος κάτω από τη φωτογραφία που «ανέβασε» η Χ. Παππά στον προσωπικό της λογαριασµό στα social media και την απαθανάτιζε να απολαµβάνει τον καφέ της µε φόντο ένα κατάφυτο και καταπράσινο ειδυλλιακό τοπίο που έβλεπε από το µπαλκόνι της.
Ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά, η οποία σπουδάζει Οικονοµικές Επιστήµες στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελµατικά µε το µόντελινγκ, γνωρίστηκαν τον περασµένο Μάρτιο στην Ελλάδα, όταν ο Τούρκος πρωταγωνιστής επισκέφθηκε την Αθήνα προκειµένου να υπογράψει θεατρικό συµβόλαιο µε τον παραγωγό Βασίλη Γκουρούση.
Από την πρώτη στιγµή της σχέσης τους, τόσο ο εκείνος όσο και εκείνη ήταν πολύ διαχυτικοί και δεν έκρυψαν ούτε στιγµή τον έρωτά τους. Μπορεί όλα να έµοιαζαν ιδανικά για το ερωτευµένο ζευγάρι και όλοι να µιλούσαν για ένα ελληνοτουρκικό ειδύλλιο που θα αφήσει εποχή, το τελευταίο διάστηµα, ωστόσο, είχαν αποµακρυνθεί αρκετά. Από κοινού, όµως, έκαναν προσπάθειες να σώσουν αυτή τη σχέση και τα κατάφεραν. «Ήταν θέµα χρόνου να το ξεπεράσουν και να είναι πάλι όλα όπως παλιά», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια πηγή, ξεκαθαρίζοντας ότι τα «σύννεφα» αποµακρύνθηκαν οριστικά από αυτήν την τόσο όµορφη σχέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved