Άννα Βίσση: «Οι άνθρωποι που δηλώνουν ότι μετανιώνουν για τις πράξεις  τους…»
Showbiz

Άννα Βίσση: «Οι άνθρωποι που δηλώνουν ότι μετανιώνουν για τις πράξεις τους…»

Το «Star Academy» και τα επεισόδια ανάμεσα στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη και τον Νίκο Καρβέλα ήταν ένα θέμα που σχολιάστηκε από πολλούς ως μια άστοχη επιλογή της Άννας Βίσση. Μετάνιωσε για τη συμμετοχή της;

«Οι άνθρωποι που δηλώνουν ότι μετανιώνουν για τις πράξεις τους είναι συνήθως οι άνθρωποι που δεν σκέφτονται καθαρά. Οτιδήποτε είναι εκείνο που κάνει κανείς την ώρα που το κάνει, το επιθυμεί και το απολαμβάνει. Εάν εκ των υστέρων δηλώσει ότι το μετάνιωσε, λέει κσυταμάρες, διότι εκείνο που μετάνιωσε δεν είναι εκείνο που όταν το έκανε το επιθυμούσε και το απολάμβανε, αλλά κάτι άλλο, καινούριο, ένα άλλο δηλαδή γεγονός το οποίο σχετίζεται με το προηγούμενο», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Η Βίσση όμως δεν περιορίζεται στα καλλιτεχνικά, έχει άποψη για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας: «Δεν υπάρχει τίποτα το τρομακτικό ή έστω εντυπωσιακό στη σημερινή κοσμική πραγματικότητα. Τα πάντα είναι αποτέλεσμα ανάλογων αιτιών. Ο Τραμπ, φέρ' ειπείν, δεν θα μπορούσε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ και κατ' επέκταση του πλανήτη 100 ή 200 χρόνια πριν. Όπως οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας της τελευταίας πεντηκονταετίας, ίσως με κάποιες εξαιρέσεις, πριν από 100 χρόνια δεν θα ήταν ούτε θυρωροί στη Βουλή», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved