Μαρίζα Ρίζου: «Δεν μπορώ τη μιζέρια. Δεν την ανέχομαι»
Showbiz

Μαρίζα Ρίζου: «Δεν μπορώ τη μιζέρια. Δεν την ανέχομαι»

Η Μαρίζα Ρίζου, που μπορεί απρόβλεπτα και αναπάντεχα ανάμεσα στα τραγούδια να κάνει stand up comedy και αμέσως μετά να πει το «Ζητάτε να σας πω» και να μας συγκινήσει μέχρι δακρύων,

σημειώνει στη συνέντευξή της ότι «στη ζωή μου τα θέλω όλα στο φως. Θέλω φως. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να μιζεριάσω και να δυσανασχετήσω, αλλά δεν το κάνω. Δεν μπορώ τη μιζέρια. Δεν την ανέχομαι. Το θέμα είναι να πεις μια ωραία κουβέντα στον άλλο, να βρεις το ωραίο στη ζωή. "Δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας" που έλεγε ο μπαμπάς μου. Υπάρχει μια καθημερινή πάλη στη ζωή. Απλώς πολλές φορές ξεχνιόμαστε και παραιτούμαστε. Και η τάση μας είναι να πάμε στην γκρίνια. Είναι η πρώτη τάση του ανθρώπου. Αλλά εγώ λέω όχι στην γκρίνια και τη μιζέρια. Να χαμογελάμε. Εχεις σκεφτείς πόσο… σοκαριστικά όμορφο είναι να χαμογελάσεις σε κάποιον στον δρόμο; Το κάνω και τους βλέπω να σοκάρονται…», λέει στο Βήμα.

Μήπως όμως αυτή η στάση ζωής μπορεί να είναι έως και παρεξηγήσιμη, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας; «Τι σημαίνει όμως όλο αυτό που κάνω, ότι είμαι κάποιο χαζοχαρούμενο; Εγώ δεν έχω λόγους να φρικάρω; Δεν το αφήνω όμως. Δεν θα με νικήσει», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved