Μιχάλης Μαρίνος: «Η τηλεόραση με επιλέγει να την υπηρετώ»
Showbiz

Μιχάλης Μαρίνος: «Η τηλεόραση με επιλέγει να την υπηρετώ»

Ο Μιχάλης Μαρίνος φέτος συμμετέχει στην σειρά «Έλα στην θέση μου». Τι αγαπά στην τηλεόραση και συνεχίζει να την υπηρετεί;

«Νομίζω ότι η τηλεόραση με επιλέγει να την υπηρετώ. Είναι ένα ωραίο μέσο και το αγαπώ, γιατί έχω κάνει πολλές ωραίες δουλειές. Μου αρέσουν οι καλές συνεργασίες στην τηλεόραση και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο»

- Εχεις υπάρξει και σε κακές συνεργασίες;

«Όχι, νομίζω ότι ήμουν τυχερός. Για όλες τις δουλειές μου είμαι υπερήφανος και έχω περάσει και ωραία. Όταν κάτι νιώθω ότι μπορεί να μην πάει πολύ καλά ως συνεργασία, μπορεί να προσπαθήσω να την αποφύγω» τόνισε στο Mytv.

-Πέρυσι σε είδαμε και σε ρόλο παρουσιαστή στο Αction 24. θα σε ενδιέφερε να έχεις ξανά δική σου εκπομπή;

«Κοίταξε, δεν με ενδιαφέρει τίποτα συγκεκριμένο ως τίτλος, αλλά με εν-διαφέρουν και τα πάντα, όταν πρόκειται για πράγματα τα οποία μου αρέσουν και με κάνουν να περνάω καλά.

-θα μπορούσαμε να σε δούμε και σε ρόλο κριτή σε τάλεντ σόου;

«Νομίζω πως υπάρχουν άλλοι, πολύ πιο αρμόδιοι από μένα, για να το κάνουν αυτό.»

-Μίλησε μου για την παράσταση «Το παιχνίδι του δολοφόνου», στην οποία πρωταγωνιστείς.

«Είναι μία πολύ ωραία καλλιτεχνική συγκυρία. Πρόκειται για ένα αστυνομικό έργο των Παπαθανασίου - Ρέππα που ανεβαίνει στο θέατρο «Ήβη» -έως το Πάσχα- με τους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Ευαγγελία Συριοπούλου, Ελισάβετ Μουτάφη, Σύλβια Δεληκούρα, Τόνυ Δημητρίου, Μάνο Ιωάννου και Δημήτρη Κυρατσούδη. Η υπόθεση αφορά τη δολοφονία ενός εφοπλιστή και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από την αρχή έως το τέλος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved