Ζέτα Δούκα: «Δεν υπάρχει κάτι σε πλάνο για την τηλεόραση»
Showbiz

Ζέτα Δούκα: «Δεν υπάρχει κάτι σε πλάνο για την τηλεόραση»

Η Ζέτα Δούκα συνεργάζεσται με τον Γιάννη Βογιατζή, που παίζει στο θέατρο το ίδιο έργο που πριν από 50 χρόνια είχε παίξει στον κινηματογράφο.

«Έναν υπέροχο άνθρωπο, πραγματικό ηθοποιό, που ποιεί ήθθ5, ευγένεια και είναι μεγάλο κέρδος να τον γνωρίζεις στη ζωή σου. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω τι είναι ο Γιάννης Βογιατζής και το τι νιώθω εγώ παίζοντας μαζί του στη σκηνή» τόνισε στο Λοιπόν.

- Στην τηλεόραση θα σε δούμε;

«Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι σε πλάνο για την τηλεόραση. Υπάρχει μια σκέψη για μια εκπομπή υγείας, την οποία θέλω να δω μόλις «καθίσει η μπάλα» του τηλεοπτικού τοπίου, και μετά, όταν δω ότι ο χρόνος είναι αρκετός ώστε να ασχοληθώ και με κάτι τέτοιο, πέρα από το θέατρο. Το μέλημα μου, πέρα από ηθοποιός και επαγγελματίας, είναι να ζω και την κόρη μου, να ζω το παιδί μου. Η μέρα έχει 24 ώρες και χρειάζομαι και τον προσωπικό μου χρόνο, που τώρα μετά βίας μου φτάνει... Βασικά, δεν μου φτάνει. Αν βάλω κάτι ακόμα, το οποίο αν είναι καλό αποτελεί μεγάλο δέλεαρ, νομίζω ότι θα πρέπει να αφαιρέσω κάτι από κάπου αλλού κι αυτό είναι πολύ δύσκολο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved