Δήμητρα Φραντζή: Η συγκινητική ιστορία της ζωής της και η συμμετοχή της στο Nomads για τα χρήματα
Showbiz

Δήμητρα Φραντζή: Η συγκινητική ιστορία της ζωής της και η συμμετοχή της στο Nomads για τα χρήματα

Η Δήμητρα Φραντζή μπήκε στο Nomads για να κερδίσει το έπαθλο καθώς έχει ανάγκη τα χρήματα.

Η όμορφη παίκτρια από μια φτωχή πολύτεκνη οικογένεια, με γονείς που παλεύουν καθημερινά για το μεροκάματο και είναι άξιοι βιοπαλαιστές στην Ελλάδα των Μνημονίων. Η μαμά της, μάλιστα, κατάγεται από την Κολομβία. Μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης, η Δήμητρα πήρε το ρίσκο να πάει στο «Nomads», ώστε να έχει μια πιθανότητα να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο και να στηρίξει τους δικούς της. Η προπονήτρια στίβου από τη Χαλκίδα μπήκε στον σκληρό στίβο του reality όχι για τη φήμη και τη δημοσιότητα, αλλά για να βοηθήσει οικονομικά τις τρεις αδερφές της και κυρίως για να δώσει ένα χέρι υποστήριξης στον αγωνιστή πατέρα της.

Η Δήμητρα, η κοπέλα που με το όμορφο χαμόγελό της έχει αγγίξει τους πιο πολλούς τηλεθεατές, καθώς βλέπουν σ' εκείνη ένα κορίτσι με ήθος και αρετή, έχει πιθανότητες να κατακτήσει το έπαθλο. Και, φυσικά, κανείς δεν θα γνώριζε για τη ζωή της, αν εκείνη -σε μια στιγμή αδυναμίας- δεν αναφερόταν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso από το στενό περιβάλλον της, αν κερδίσει στο «Νοmads», θέλει να ανοίξει το δικό της γυμναστήριο για να βοηθήσει την οικογένειά της, να μάθει στα Ελληνόπουλα να αγαπάνε την άθληση και, κυρίως, όταν ανακαλύπτει ταλέντα, που έχουν όμως οικονομικά προβλήματα, να τα προπονεί χωρίς να έχουν οι δικοί τους κανένα οικονομικό άγχος.

Πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved