Χάστε κιλά με τη δίαιτα της Έλλης Κοκκίνου
Showbiz

Χάστε κιλά με τη δίαιτα της Έλλης Κοκκίνου

Η Ελλη Κοκκίνου έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι πέρασε αρκετές δυσκολίες μέχρι να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό της εξαιτίας προβλημάτων του θυρεοειδούς

Με εντατική γυμναστική ωστόσο και ισορροπημένη διατροφή η τραγουδίστρια έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ.
«Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν αρκετά κιλά παραπάνω σε σχέση με σήμερα. Νομίζω, γύρω στα 20! Τελικά κατάφερα να τα χάσω με πάρα πολλή γυμναστική και καλή, ποιοτική διατροφή», έχει δηλώσει η ίδια σε σχέση με την τότε αλλά και την τωρινή εικόνα της.

Βγάζοντας τη γλουτένη από τη διατροφή της, η δίαιτα της Έλλης βασίζεται στην κατανάλωση αποκλειστικά και μόνο τροφίμων που δεν την περιέχουν ως συστατικό τους. Δια ροπάλου, λοιπόν, απαγορεύονται το πλιγούρι, το αλεύρι, η φαρίνα, το σιμιγδάλι, το σιτάρι και ό,τι παρασκευάζεται από αυτά, ορισμένα τυριά, κατεργασμένα κρέατα και αλλαντικά που δεν αναφέρουν τη σύσταση τους.

Επίσης το κανονικό ψωμί, τα μακαρόνια που περιέχουν γλουτένη, τα διάφορα σνακ που κυκλοφορούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ αλλά και αλκοολούχα ποτά όπως η μπύρα, το ουίσκι και η βότκα. Επίσης το λευκό ξίδι, ορισμένα μπαχαρικά και καρυκεύματα κατεργασμένα, έτοιμες σάλτσες αλλά και κάθε είδους επιδόρπιο και γλυκά εμπορίου. «Μπορεί να ακούγεται δύσκολο όλο αυτό το διατροφικό πλάνο, αλλά πλέον δεν το κάνω μόνο για την εμφάνιση μου αλλά και για λόγους υγείας.
Πηγή: Tv Stars

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved