Μετά τον χωρισμό του, είναι ξανά μαζί ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!
Showbiz

Μετά τον χωρισμό του, είναι ξανά μαζί ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Μπορεί η εκλεκτή πρωταγωνίστρια Βίκυ Σταυροπούλου και ο νεαρός ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Κακούρης να µην παραδέχτηκαν ποτέ ότι υπήρξαν ζευγάρι και κατ’ επέκταση να µη µίλησαν ούτε για τον χωρισμό τους, η αλήθεια όµως είναι πως έζησαν µαζί έναν παράφορο έρωτα. Και αφού πέρασαν έναν δύσκολο χωρισµό, που διήρκεσε για αρκετούς µήνες, είναι και πάλι ζευγάρι από το περασµένο καλοκαίρι.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, οι δυο τους, που στο παρελθόν είχαν υποδυθεί τους εραστές επί σκηνής στην παράσταση «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα», είχαν πάρει την απόφαση να ρίξουν αυλαία στη σχέση τους καθώς και οι δύο είναι πολύ έντονες προσωπικότητες. «Αυτή η ένταση έφερνε συγκρούσεις», λένε οι καλά γνωρίζοντες. Κοινή τους θέση, ωστόσο, ήταν να κρατούν πάντα χαµηλούς τόνους για τη σχέση τους. Γι’ αυτό χρειάστηκαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια µέχρι την πρώτη δηµόσια εµφάνιση τον Σεπτέµβριο του 2015, όταν πήγαν µαζί στον γάµο του ∆ηµήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράµη. Ακόµη και τότε, όµως, υποστήριζαν πως είναι απλώς φίλοι και συνάδελφοι.

Ο χρόνος κυλούσε και ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Κωνσταντίνος Κακούρης έπαιζαν µαζί, πρόσεχαν στις κοινές εξόδους τους να περιστοιχίζονται πάντα από µεγάλη παρέα. Στα µέσα του 2016 ο στενός κύκλος τους έκανε λόγο για οριστικό χωρισµό… Μέχρι που το περασµένο καλοκαίρι βρέθηκαν και πάλι µαζί, αποφασισµένοι, όπως αποδείχτηκε, να δώσουν µια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους. Και δεν συναντήθηκαν µόνο στη ζωή. Το έργο «Μάλιστα, κύριε Ζαµπέτα», που φωτίζει τη µουσική κληρονοµιά και την προσωπικότητα του σπουδαίου συνθέτη, ήταν η αφορµή για να συναντηθούν ξανά και στο θεατρικό σανίδι. Η Βίκυ Σταυροπούλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση, που υπογράφει ο Πέτρος Ζούλιας, υποδυόµενη τη σύζυγο του Γιώργου Ζαµπέτα και ο Κωνσταντίνος Κακούρης ξεχωρίζει σε διάφορους και διαφορετικούς ρόλους στο πλευρό της.
Σε ένα σηµείο του έργου, µάλιστα, που εκείνη κάνει µια σκηνή από ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ξαπλώνει στα χέρια τεσσάρων ηθοποιών, ένας εκ των οποίων είναι εκείνος, γυρίζει και του δίνει ένα τρυφερό φιλί. Άνθρωποι που τους ζουν από κοντά λένε ότι είναι αχώριστοι. «Λάµπουν από ευτυχία που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήµατα που τους κρατούσαν χωριστά», εξηγούν. Πριν από λίγες ηµέρες, µάλιστα, απόλαυσαν το πρόγραµµα που παρουσιάζουν στην «Ιερά Οδό» η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, έχοντας µαζί τους την κόρη της Βίκυς, ∆ανάη Μπάρκα, η οποία φέρεται να διατηρεί άψογες σχέσεις µε τον Κωνσταντίνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved