Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είναι σαρκοβόρο να είσαι στη σκηνή»
Showbiz

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είναι σαρκοβόρο να είσαι στη σκηνή»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκαλύπτει τον λόγο που για αρκετό καιρό απείχε από την τηλεόραση ή το θέατρο προτιμώντας μόνο να γράφει ενώ δηλώνει πως σιχαίνεται κάθε είδους λαμογιά. 

Παράλληλα γράφεις κάτι καινούργιο, έχεις στον νου σου τον επόµενο θεατρικό σου ρόλο;

Είσαι εντελώς τρελός ή δεν µε ξέρεις καθόλου; Μάλλον το πρώτο (σ.σ.: γελάει)! Εχω εξοντωθεί µε τη «Μαντάµ Σουσού», «τρέχει» και το «∆εν µπορώ να µείνω µόνη µου» και θα ετοιµάζω και κάτι άλλο; Θέλω να κάνω πράγµατα µόνο όταν έχω κάτι να καταθέσω. Ποτέ δεν έκανα ξεπέτες, όπως ποτέ δεν έκανα και εκπτώσεις, γιατί έτσι είµαι.

Στο πρώτο ανέβασµα του «Δεν µπορώ να µείνω µόνη µου» έπαιζες τη βασική ηρωίδα. ∆εν θα ήθελες να την παίξεις και πάλι;

Και να πεθάνω µετά; Αυτό θέλεις; Πες το καθαρά! Το ιδανικό για εµένα είναι να γράψω χωρίς να παίζω - γι’ αυτό και παίζω τόσο σπάνια, όπως έχεις δει. Είναι σαρκοβόρο να είσαι στη σκηνή. ∆ίνοµαι ολόψυχα όταν το κάνω, αλλά δεν ξέρω για πόσο θα το κάνω ακόµα. Ειλικρινά στο λέω. ∆εν ξέρω τα όριά µου... Και δεν θέλω να δώσω κάτι λιγότερο από αυτό που οφείλω να δώσω. ∆εν θέλω να «λαµογέψω», να κοροϊδέψω. Οταν κάποια στιγµή µε τσάκωσα να το κάνω, πήρα την απόφαση να σταµατήσω και να µείνω εκτός για ένα διάστηµα. ∆εν την µπορώ τη λαµογιά σε καµία µορφή της. Ούτε στους άλλους, ούτε στον εαυτό µου. Αλήθεια στο λέω. Οταν κατάλαβα τι έκανα, είπα: «Σπίτι σου!».

Θέλει κότσια αυτό...

Ετσι µε µεγάλωσαν, έτσι έµαθα, δεν µπορώ να κάνω λαµογιές, τις απεχθάνοµαι!

Πρωταγωνιστεί γύρω µας η λαµογιά...

Αλήθεια είναι αυτό, αλλά αυτό που θέλω είναι να είµαι εγώ εντάξει, να µην προδίδω τον εαυτό µου και τον κόσµο που µε αγαπά κι ας έγινε η απόλυτη µόδα η λαµογιά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved