Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είναι νωρίς να µιλήσουµε ακόµα για αρραβώνα και γάµο με τη Σοφία»
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είναι νωρίς να µιλήσουµε ακόµα για αρραβώνα και γάµο με τη Σοφία»

Τα µάτια του Γιάννη Χατζηγεωργίου φωτίζονται όταν µιλά για τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, τη Σοφία Κρανιά... 

«Είµαστε ζευγάρι µε τη Σοφία τους τελευταίους εννιά µήνες. Γνωριστήκαµε µέσω κοινών γνωστών. Είναι µια κοπέλα που πέρα από το γεγονός ότι είµαι ιδιαίτερα ευτυχής και ευγνώµων που την έχω στη ζωή µου, πέρα από το ότι µε καταλαβαίνει, που νοµίζω πως είναι και το πιο σηµαντικό, µε αγαπάει, µε νοιάζεται, µε προσέχει. Είναι νωρίς να µιλήσουµε ακόµα για αρραβώνα και γάµο, απλώς είµαστε ευτυχισµένοι και χαιρόµαστε τον έρωτά µας. Αν όµως έµπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα επέλεγα τον πολιτικό και όχι το σύµφωνο συµβίωσης, δεν έχει κάποιο νόηµα για µένα. Επειδή, όµως, υπάρχουν και γονείς, ίσως να έκανα κάποια στιγµή και έναν θρησκευτικό γάµο. Ξεκινήσαµε να µένουµε µαζί µε τη Σοφία, αν και δεν προλαβαίνουµε αυτό το διάστηµα γιατί εγώ βρίσκοµαι συνεχώς στα γυρίσµατα για την ‘‘Παρθένα Ζωή’’ και η Σοφία παίζει στην παράσταση ‘‘Η Φόνισσα του Παπαδιαµάντη’’ στο χοροθέατρο ‘‘Αλκµήνη’’. Υποδύεται µια από τις τέσσερις εκφάνσεις της Φόνισσας και πραγµατικά είναι εξαιρετική, την είδα και τη θαύµασα. Αν και είµαι λάτρης των Χριστουγέννων και πάντα στολίζω το σπίτι µου, φέτος δεν έχουµε προλάβει ακόµα. Αυτό που προσµένω είναι όταν ξεκλέβουµε χρόνο µόνο για µας, να κάτσουµε σπίτι, να περάσουµε χρόνο µαζί αγκαλιά στον καναπέ παρέα µε καυτή σοκολάτα και να δούµε ταινίες» δήλωσε στη real ο ηθοποιός.
Πώς, όµως, θα αντιδρούσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, αν η αγαπηµένη του τού ανακοίνωνε ξαφνικά ότι είναι έγκυος, όπως συνέβη για τον ίδιο τηλεοπτικά στη σειρά «Παρθένα Ζωή»; «Σίγουρα όχι όπως ο Μάκης. Αν αυτό συνέβαινε στην προσωπική µου ζωή, δεν θα αντιδρούσα έτσι. Αν µάθαινα ότι η κοπέλα µου έµεινε έγκυος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, θα προσπαθούσα να ερευνήσω κι εγώ την κατάσταση για να βγάλω τα συµπεράσµατά µου. Σε καµία περίπτωση δεν θα έκανα πρόταση γάµου. Το βρίσκω τροµερά αφελές, γιατί πρέπει πρώτα να µπουν τα πράγµατα σε µια σειρά. Ενας άνθρωπος που δεν έχει σταθερή δουλειά θα κάνει παιδί; Επειδή έχω δει αρκετές καταστάσεις στη ζωή µου παρά το νεαρό της ηλικίας µου, πιστεύω πως αν ένας άνθρωπος θέλει να κάνει ένα παιδί, έχει κάθε δικαίωµα να το κάνει, αλλά πρέπει να σεβαστεί και τη ζωή που θα φέρει στον κόσµο, γιατί αυτή τη ζωή θα τη µεγαλώσει εκείνος. Θα δώσει αρχές και σηµαντικά εφόδια στη ζωή του παιδιου του. Αν η φίλη µου ήταν έγκυος, θα της έλεγα πως η απόφαση είναι καθαρά δική της και θα προσπαθούσα να µην την επηρεάσω ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Ο ρόλος που υποδύοµαι είναι ενός παιδιού πολύ προσηλωµένου στη Ζωή, το οποίο έχει βάλει ως σκοπό της ζωής του να είναι µε αυτή την κοπέλα. Όπως ο Μάκης, έχω κι εγώ ερωτευτεί παράφορα και έχω ζήσει τον µεγάλο έρωτα. Πρέπει να αγαπάς µε όλη σου τη δύναµη και να συγχωρείς. Προσπαθώ όσο περισσότερο µπορώ γιατί έχω αδυναµία στο γυναικείο φύλο και αυτό φαίνεται άλλωστε γιατί έχω µια πανέµορφη κοπέλα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved