Rihanna: Θύμα απάτης από τον ίδιο της τον θείο
Showbiz

Rihanna: Θύμα απάτης από τον ίδιο της τον θείο

Θύμα απάτης από τον ίδιο τον θείο της έπεσε η Ριάνα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την πώληση προϊόντων «μαϊμού» της δικής της κολεξιόν ρούχων.

Η πρώτη που αντιλήφθηκε την απάτη ήταν η ίδια η 29χρονη σταρ, η οποία στη διάρκεια ταξιδιού της στην ιδιαίτερη πατρίδα της τον Μάιο πρόσεξε ότι σε κατάστημα του Μπρίτζταουν πωλούνταν απομιμήσεις της συλλογής της. Αμέσως ανέφερε το περιστατικό στην Puma και εκπρόσωποί της μετέβησαν στο νησί για να κάνουν επίσημη καταγγελία στις Αρχές. Όταν, ωστόσο, οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση, ανακάλυψαν προς μεγάλη έκπληξη της Ριάνα ότι πίσω από τις απομιμήσεις βρισκόταν ο θείος της, Λιρόι Φιτζέραλντ Μπράθγουεϊτ.

Ο 53χρονος άντρας φέρεται ότι πουλούσε απομιμήσεις σαγιονάρων και T-shirt της σειράς Fenty, που φέρει την υπογραφή της Ριάνα, συνολικής αξίας 420 ευρώ, τη στιγμή που τα αυθεντικά προϊόντα κοστίζουν ακόμα και 840 ευρώ έκαστο. Ο ίδιος δήλωσε αθώος ενώπιον του δικαστηρίου, με τον δικηγόρο του να υπογραμμίζει ότι οι κατηγορίες είναι ανακριβείς και ότι πρέπει να απορριφθούν, καθώς δεν έλαβε σχετική προειδοποίηση πριν από τη σύλληψή του. Η υπόθεση πήρε αναβολή έως τις 28 Νοεμβρίου και ο Μπράθγουεϊτ, ο οποίος είναι τραγουδιστής της χιπ χοπ, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο De Warrior, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Η Ριάνα μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο για το περιστατικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved