Τότσικας: «Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν συμβουλευόμουν τον πατέρα μου»
Showbiz

Τότσικας: «Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν συμβουλευόμουν τον πατέρα μου»

Ο Αποστόλης Τότσικας μιλάει για το ξεκίνημα της καριέρας του και αποκαλύπτει εάν υπήρχε σύγκριση με τον πατέρα του. 

Τα πρώτα χρόνια της παρουσίας σου στον χώρο, σε άγχωναν ενδεχόμενες συγκρίσεις με τον πατέρα σου;

«Όχι. Πρώτον, δεν το επέτρεπε ο ίδιος και φυσικά, κατ' επέκταση, κι εγώ. Επίσης, φίλοι του πατέρα μου δεν με «προστάτευαν». Αντίθετα, με έριχναν πάντα στα βαθιά. Καθηγητές και λοιποί. Δεν μου χαρίστηκε κάποιος. Οπότε δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ η ανάγκη να πω «θα ξεπεράσω τον πατέρα μου». Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι κορυφαίος ηθοποιός»

Τον συμβουλεύεσαι όσον αφορά στα επαγγελματικά σου βήματα;

«Πια όχι. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν τον συμβουλευόμουν. Είμαι άνθρωπος που λειτουργεί πάντα με το ένστικτο. Αυτό με έχει βοηθήσει πολύ. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική μου ζωή»

Έχεις πει πως όταν του ανακοίνωσες ότι θες να γίνεις ηθοποιός, σου απάντησε «κάνε ότι θες, πήγαινε να σπάσεις το κεφάλι σου». Τώρα πλέον τι σου λέει;

« Είναι πολύ περήφανος για μένα και πάντα υποστηρικτικός απέναντι μου»

Κατά γενική παραδοχή, είσαι ένας από τους πλέον εμφανίσιμους ηθοποιούς. Τελικά, η εξωτερική εμφάνιση είναι το εισιτήριο για την είσοδο στον χώρο του θεάματος;

«Φαντάζομαι πως ναι. Αλλά η εμφάνιση δεν μετράει από μόνη της όταν δεν υπάρχουν και άλλα δεδομένα. Όπως οι υποκριτικές ικανότητες ενός ηθοποιού και πώς τις εξελίσσει. Η εξωτερική εμφάνιση πρέπει να συμβαδίζει και με άλλα πράγματα. Σίγουρα μετρούν πολύ οι επαγγελματικές επιλογές, αλλά και η συνέπεια στο χώρο που κινείσαι. Ο παράγοντας ταλέντο εξυπακούεται όταν μιλάμε για τέχνη» εξήγησε ο Αποστόλης Τότσικας στο tvέθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved