Τι έχει μέσα στην τσάντα της η Μαρία Κορινθίου;
Showbiz

Τι έχει μέσα στην τσάντα της η Μαρία Κορινθίου;

Εντοπίσαμε τη «Μαρίνα» από την παράσταση που φέτος θα σαρώσει, την αγαπημένη μας Μαρία Κορινθίου, που πρωταγωνιστεί στο «Γοργόνες και Μάγκες» σαν άλλη Μάρθα Καραγιάννη.

Σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες και τις παραστάσεις, η Μαρία Κορινθίου πήρε την τσάντα της και βγήκε μία βόλτα στα καταστήματα του Πειραιά. Εκεί ακριβώς την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός και χωρίς να έχει ιδέα την απαθανάτισε να δοκιμάζει ρούχα και να γεμίζει τσάντες!

Συγκεκριμένα, την είδαμε να δοκιμάζει μία αμάνικη γούνα με κουκούλα, σε λευκό χρώμα, για να δοκιμάσει στη συνέχεια μία με μακρύ μανίκι! Όμως, η Μαρία αποφάσισε να καταλήξει σε μία κόκκινη μίντι καμπαρντίνα με ριχτό γιακά σε σουέντ υφή! Και, ναι, διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά πόσο πάνε στις μελαχρινές τα κόκκινα!

Η ίδια δεν «χόρταινε» να δοκιμάζει, απολαμβάνοντας τις υφές και τα χρώματα στο κατάστημα της Fullah Sugah. Από φορέματα μέχρι σκουφάκια για το κρύο, αλλά και τσάντες και πορτοφόλια. Τίποτα δεν άφησε!

Γνωστή για το αλέγκρο ύφος της, δεν θα μπορούσε να πει «όχι» και σε ένα ζευγάρι κόκκινα πέδιλα, με μπαρέτα, όπως επιτάσσει άλλωστε το στυλ της!

Δείτε τι άλλο δοκίμασε και τελικά έβαλε στις τσάντες της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved