Βασίλης Καλλίδης: «Την Ελένη τη λατρεύω, στέλνουμε μηνύματα και έχουμε φιλικές επαφές»
Showbiz

Βασίλης Καλλίδης: «Την Ελένη τη λατρεύω, στέλνουμε μηνύματα και έχουμε φιλικές επαφές»

Ο Βασίλης Καλλίδης μίλησε για τη λήξη συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο «γάμος» με το «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά ήρθε μετά από ένα «διαζύγιο» από την Ελένη Μενεγάκη.

Δεν ήταν ακριβώς διαζύγιο. «Γάμοι» δεν υπήρξαν ποτέ, όλα αυτά ήταν «γκομενικά», ας τα βαπτίσουμε έτσι. Πέρα από την πλάκα... από την Ελένη έφυγα πέρσι τον Ιούλιο γιατί κουράστηκα πάρα πολύ με την τηλεόραση, τα εστιατόρια και τα χίλια πράγματα που κάνω. Κάνω πράγματα που ο κόσμος δεν ξέρει... γράφω βιβλία, μαγειρεύω για εταιρείες που είναι κεκλεισμένων των θυρών, μαγειρεύω ταξιδεύω...Δεν μπορούσα άλλο, κουράστηκα πάρα πολύ. Την Ελένη τη λατρεύω, μιλάμε, της στέλνω μηνύματα, έχουμε φιλική επαφή πλέον όχι επαγγελματική. Εμφανίστηκα τρεις φορές πέρσι στην εκπομπή της παρόλο που είχα φύγει. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η παρέα μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά δε μου έλειψε η δουλειά, δεν μου έλειψε η εκπομπή. Απείχα ένα χρόνο από την τηλεόραση, οπότε δεν έφυγα από-την Ελένη για να πάω στη Φαιή.

Τα χρήματα παίζουν ρόλο στη συνεργασία σου;

Το μοναδικό συνήθως, το κυριότερο είναι αυτό. Όταν μου έγινε η πρόταση, τώρα, τα λεφτά ήταν μια χαρά κι είπα να το δοκιμάσω, θέλω να είμαι καλά με τους ανθρώπους που θα δουλέψω, δεν μπορώ να είμαι με ανθρώπους που δεν γουστάρω καθόλου.

Τα χρήματα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο, σε ποιον δεν παίζουν; Σου έχει συμβεί να συνεργαστείς με κάποιον μόνο για τα χρήματα;

Όχι στην τηλεόραση, στα εστιατόρια. Έχω φύγει από δουλειά τρομερά ακριβοπληρωμένη μετά από 4 μήνες γιατί δεν γούσταρα τους ανθρώπους που δούλευα μαζί τους.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved