Μέμος Μπεγνής: Η διατροφή και τα κιλά που έχασε
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: Η διατροφή και τα κιλά που έχασε

Ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε τα κιλά που έχασε και τη διατροφή που κάνει για να διατηρείται σε φόρμα.

Τι άλλο έχεις ανάγκη να έρθει στη ζωή σου;

Δεν ζητάω κάτι, δεν θέλω κάτι παραπάνω. Ούτε τα δισεκατομμύρια θέλω να έχω, ούτε θέλω να πεινάω. Μου αρέσει αυτό που κάνω και τα χρήματα που βγάζω για να ζω όμορφα, άνετα και με αξιοπρέπεια, θέλω πολύ απλά μόνο να συνεχίσω να πορεύομαι έτσι με πράγματα που μου αρέσουν, στους τομείς που μου αρέσουν και πάνω απ' όλα να είμαι υγιής, γιατί χωρίς την υγεία δεν γίνεται κάτι.

Έχεις χάσει και κιλά.

Ναι, έχω χάσει αλλά όχι πολλά είναι μόνο τέσσερα κιλά, αλλά όλοι νομίζουν ότι έχω χάσει παραπάνω. Ήμουν 88 και τώρα είμαι 84 κιλά. Ξεφούσκωσα λόγω καλής διατροφής που κάνω και φαίνεται ότι είναι πολλά άλλα δεν είναι.

Στα 8 χρόνια που βιώνουμε την κρίση, θεωρείς ότι η κατάσταση ξεσκάρταρε;

Δεν ξέρω να σου το πω αυτό, μπορεί...Ίσως δημιουργήθηκαν παρέες, ίσως ήρθαμε πιο κοντά, ίσως αναγκαστήκαμε να δούμε τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων πιο καλά Βέβαια η κρίση έκανε ένα μεγάλο κακό εκτός από το οικονομικό.

Ποιο είναι αυτό το κακό;

Επιπλέει όλη η «δευτεράντζα». Οι συνθήκες είναι τόσο ευνοϊκές, όσο ποτέ άλλοτε, για να επιπλεύσει η «δευτεράντζα», το χαμηλό επίπεδο, η αγένεια. Ο άνθρωπος με αυτά που περνάει είναι αγενής, βρίζει, προσβάλει, ανοίγει το στόμα του και δεν ξέρει τι λέει, γιατί ο έλληνας είναι αγενής ως λαός, δεν έχει παιδεία. Βλέπεις τη «δευτεράντζα» παντού, στα πάντα, σε όλες τις φάσεις της ζωής μας, στους ανθρώπους, στις σχέσεις στην αισθητική, στους χώρους, στο πώς σου φέρονται. Δυστυχώς έχει επιπλεύσει αυτό. Είναι τεράστια η κρίση, ελπίζω να αλλάξει. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές όχι μόνο για τη «δευτεράντζα», αλλά και για φασισμό. Κυριαρχεί η «δευτεράντζα», ο φασισμός κι όλος αυτός ο φόβος. Ο άνθρωπος φοβάται πολύ όλα τα μέσα, τηλεοράσεις, περιοδικά, ίντερτνετ, έχουν μιατρομολαγνεία, τρομάζουν τους ανθρώπους για να τους έχουν μαντρωμένους κι όλος αυτός ο φόβος οδηγεί σε ακροδεξιές αντιλήψεις και συμπεριφορές όπως μεταναστοφοβία, ομοφοβία, κι ότι υπάρχει «διαφορετικό» από τους άλλους.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved