Αποστόλης Τότσικας: «Από μικρός σκέφτομαι τη διεθνή καριέρα»
Showbiz

Αποστόλης Τότσικας: «Από μικρός σκέφτομαι τη διεθνή καριέρα»

Ο Αποστόλης Τότσικας εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του αναφέρθηκε αν θα ήθελε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Έκανα την ίδια ερώτηση την προηγούμενη εβδομάδα στη Ζέτα Μακρυπούλια, δανειζόμενος τον τίτλο της παράστασης στην οποία συμπρωταγωνιστήσατε. Έχεις νιώσει να παραβιάζεται η ιδιωτική σου ζωή;

Πολλές φορές έχουν γίνει προσπάθειες. Από συνεργάτες, μέχρι απλό κόσμο. Το χειρίστηκα -νομίζω- πολύ ψύχραιμα. Συνήθως όταν με ενοχλεί κάτι σταματάω τη συζήτηση.

Τι παρακολουθείς στην τηλεόραση;

Κατά βάση αμερικανικές σειρές και πολλά παιδικά λόγω των παιδιών.

Μιας και αναφερθήκαμε στην αμερικανική τηλεόραση, η ταινία που έκανες στις ΗΠΑ πότε τελικά θα βγει στις αίθουσες;

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα! Περιμένω κι εγώ.

Μια διεθνή καριέρα θα την σκεφτόσουν;

Από μικρός τη σκέφτομαι. Παλαιότερα δεν άρεσε και πολύ να λέει κάποιος πως θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Τώρα έχουν λειανθεί τα πράγματα. Μου αρέσει να συνεργάζομαι και με ανθρώπους εκτός της χώρας μας.

Αν παρουσιαζόταν μια καλή ευκαιρία στο Χόλυγουντ, θα άφηνες πίσω την οικογένεια σου;

Όχι φυσικά, η οικογένεια θα με ακολουθούσε. Δεν έχουμε τέτοια θέματα.

Μιας και μιλάμε για Χόλυγουντ φαντάζομαι έχεις παρακολουθήσει το θέμα με τα σεξουαλικά σκάνδαλα το οποίο συνταράσσει την παγκόσμια βιομηχανία θεάματος. Βρέθηκε στην Πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για αρκετές ημέρες. Συνταράσσει;

Είναι υποκριτικό σε ένα βαθμό όλο αυτό όπως παρουσιάζεται προς τα έξω. Όλοι ξέρουμε και έχουμε ακούσει κάτι αντίστοιχο στη δουλειά μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι καθυστέρησαν να ξεμπροστιάσουν αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχει αρκετός κόσμος σε αυτή τη δουλειά που κινείται με περίεργους τρόπους. Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Απρεπείς συμπεριφορές έχω αντιμετωπίσει, σε άλλο επίπεδο. Αγένεια και τέτοια πράγματα, αλλά πάντα τα προσπερνάω. Δεν ασχολούμαι καθόλου. Αδιαφορώ. Στη δουλειά μόνο με γέλιο μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις.

Αν υπάρχουν επαγγελματικές διαφωνίες, πώς τις διαχειρίζεσαι;

Δεν είναι πάντα ίδια η αντιμετώπιση. Δεν σημαίνει πως επειδή δύο συντελεστές έχουν μια διαφωνία, πρέπει να καταστραφεί και η δουλειά. Για να σου πω την αλήθεια, δεν έχει υπάρξει κάποια σημαντική διαφωνία. Τουλάχιστον κάποια με ένταση. Δεν θα κάτσω να τσακωθώ. Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με τέτοια ζητήματα και να επικεντρώνομαι στην δουλειά. Ίσως όταν ήμουν πιο νέος και έβραζε το αίμα μου αντιδρούσα διαφορετικά.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved