Κοραλία Καράντη: «Έχει γίνει επάγγελμα πια η δημοσιότητα, αυτοσκοπός»
Showbiz

Κοραλία Καράντη: «Έχει γίνει επάγγελμα πια η δημοσιότητα, αυτοσκοπός»

Η Κοραλία Καράντη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη δημοσιότητα και πώς τη διαχειρίζεται.

Η δημοσιότητα σας έχει δημιουργήσει ποτέ εμπόδιο στην καθημερινότητα ή ακόμα και στην καριέρα σας;

Πριν από όχι και τόσο πολλά χρόνια, η δημοσιότητα για τους καλλιτέχνες ήταν ένα αναγκαίο κακό και όχι διακαής πόθος. Τώρα, κλίνουμε τη λέξη σε όλες της τις πτώσεις: Η δημοσιότητα, της δημοσιότητας, ω δημοσιότητα. Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι σήμερα τι θα ήθελε να γίνει, είναι πολύ πιθανό να σου πει «διάσημος». Έχει γίνει επάγγελμα πια η δημοσιότητα, αυτοσκοπός. Παρ' όλα αυτά, ακόμα και σήμερα, την εποχή του τζέρτζελου, έχεις όση δημοσιότητα επιθυμείς να έχεις. Δεν μπορεί να σταθεί η δημοσιότητα εμπόδιο πουθενά. Αν δεν θέλεις, δεν θα την έχεις στα πόδια σου.

Τελικά, η τηλεόραση έχει λεφτά; Τώρα, τότε, όποτε;

Δεν είμαστε Χόλυγουντ. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουμε αυτό. Για να βγάλεις χρήματα έστω και στην τηλεόραση πρέπει να δουλεύεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα, σταθερά, με μεγάλους μισθούς. Πρέπει να παίρνεις ποσοστά από το έργο στο οποίο συμμετέχεις όταν επαναλαμβάνεται ή όταν παίζεται σε άλλες χώρες. Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, ούτε ίσχυε ποτέ στην Ελλάδα. Η καθαρή δουλειά του ηθοποιού που κάνει τηλεόραση ή θέατρο δεν φέρνει, ούτε έφερνε ποτέ πολλά χρήματα. Αναφέρομαι μόνο στη δουλειά του ηθοποιού και όχι στις διάφορες παράπλευρες εργασίες με τη σόουμπιζ που μπορεί αυτός να κάνει (όπως διαφημίσεις, τηλεπαιχνίδια κ.λπ.). Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης -και καλοί στη δουλειά τους- που έχουν αποφασίσει να αλλάξουν δουλειά για να επιβιώσουν.

Έχετε δηλώσει ότι έχετε πιεστεί και εσείς οικονομικά. Φτάσατε ποτέ στο σημείο να θέλετε να αλλάξετε δουλειά;

Ναι. Έχει εκπέσει το επάγγελμα μας - και όχι μόνο εξαιτίας του οικονομικού. Είναι πάρα πολύ πικρό να βλέπεις τη δουλειά που αγαπάς τόσο πολύ να εκπίπτει και να συνειδητοποιείς ότι την κάνεις απλά και μόνο για χάρη της επιβίωσης.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved