Nomads: Πίντζης: «Δεν μπορώ ν’ αποκαλύψω τι συνέβη την ημέρα της αποχώρησης μου»
Showbiz

Nomads: Πίντζης: «Δεν μπορώ ν’ αποκαλύψω τι συνέβη την ημέρα της αποχώρησης μου»

Ο Μάνος Πίντζης έχει αποφασίσει να μην αποκαλύψει τι ήταν εκείνο που συνέβη και τον έκανε ν' αποχωρήσει από το Nomads

Ο ηθοποιός μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Την ημέρα της αποχώρησης σας είδαμε πολύ φορτισμένο. Τι συνέβη;

«Το έχω πει: Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι συνέβη. Ήμουν πολύ αληθινός. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω να φύγει ο Λευτέρης. Άρα έφυγα εγώ...»

Μήπως φοβηθήκατε ότι θα ήταν μάταιο να ανταγωνιστείτε με τον Λευτέρη γιατί η ήττα ήταν προδιαγεγραμμένη, οπότε σκεφτήκατε να αποχωρήσετε χωρίς να περάσετε και αυτήν τη διαδικασία;

«Δεν φοβόμουν να παλέψω με κανέναν και μάλιστα σε πολλά αγωνίσματα έφερνα νίκες και αυτό αποδεικνύει αυτό που λέω. Δεν ήθελα να παίξω με τον Λευτέρη»

Είχατε κάποιο ηθικό δίλημμα;

«Όχι μόνο... Και συναισθηματικό δίλημμα. Έπρεπε να μείνει ο Λευτέρης. Δεν υπήρχε χώρος για να το διαπραγματευτώ μέσα μου»

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, πώς σας υποδέχθηκαν τα παιδιά σας;

«Με αγκάλιαζαν και δεν ξεκολλούσαν! Δόξα τον θεό, με αγαπούν υπερβολικά. Με έβλεπαν στο παιχνίδι και τους άρεσα. Νομίζω ότι έκανα αυτό που έπρεπε και είναι τα παιδιά μου περήφανα γιατί ο γέρο-πατέρας τους άντεξε»

Τι περιμένουμε από εδώ και πέρα από εσάς;

«Με το που προσγειώθηκα, άμεσα συνάντησα τον Γκοτιέ, γιατί ήθελε να με δει για να συνεργαστούμε για μία επίδειξη που θα κάνει στο «Μπενάκη». Μου είπε την Τρίτη να έχω και τα παπούτσια μου μαζί. Θα χαρώ να συνεργαστώ με τον ΑΝΤ1 και στη συνέχεια. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό έζησα και τώρα μπαίνω σε μια τάξη θα πάνε όλα καλά» αποκάλυψε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved