Καλλίδης: «Δεν φανταζόμουν την επαγγελματική εξέλιξη και ακόμα δεν συνειδητοποιώ τι συμβαίνει»
Showbiz

Καλλίδης: «Δεν φανταζόμουν την επαγγελματική εξέλιξη και ακόμα δεν συνειδητοποιώ τι συμβαίνει»

Ο Βασίλης Καλλίδης έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στον χώρο της γαστρονομίας και πλέον είναι ένας αναγνωρίσιμος σεφ μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία.

Όταν ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μαγειρική, περίμενες πως θα φτάσεις ως εδώ και θα καταφέρεις τόσα πολλά, ότι θα έχεις ανοίξει τόσο τους ορίζοντες σου και πως θα είχες πάρει τόσες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο σου;

«Φανταζόμουν ότι θα ανοίξω τους ορίζοντες μου και τις γνώσεις μου. Την επαγγελματική εξέλιξη δεν τη φανταζόμουν και ακόμη δεν συνειδητοποιώ τι συμβαίνει.'Εχω πολύ δρόμο για να φτάσω εκεί όπου κάποιοι νομίζουν πως έχω φτάσει. Εγώ νομίζω ότι δεν έχω φτάσει πουθενά, ότι τώρα ξεκινάω. Μπορεί να ακούγεται μελό και κάποιοι να νομίζουν πως το λέω γιατί είμαι μετριόφρων, όμως νομίζω ότι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου για να φτάσω κάπου σημαντικά.'Ο,τι είμαι χαρούμενος με όλα αυτά που κάνω και όλα μου πάνε καλά, αυτό το δηλώνω, το λέω»

'Εχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια;

«Δόξα τον θεό, δεν είχα κάποια ιδιαίτερη δυσκολία και είμαι ευγνώμων γι' αυτό»

Η άποψη σου για τα ριάλιτι ή τηλεπαιχνίδια μαγειρικής ποια είναι;

«Τα λατρεύω. Τα βλέπω - και τα ελληνικά και τα ξένα. Απλώς θα ήθελα, αν και ξέρω ότι δεν γίνεται, γιατί όλοι ποντάρουν στο γκόσιπ για τα ποσοστά τηλεθέασης να μένει και κάτι μαγειρικό. Τα βλέπω και με χαλαρώνουν πολύ. Κάποια τα θεωρώ εξαιρετικά βαρετά, αλλά είναι ένα δύο που τα λατρεύω. Θα έπαιρνες μέρος σε μία τέτοιου είδους εκπομπή είτε ως παρουσιαστής είτε ως κριτής; Μου έχει γίνει άπειρες φορές πρόταση. Δεν μου αρέσει η ιδέα, γιατί δεν μου-αρέσουν οι ανταγωνισμοί. Δεν είμαι ανταγωνιστικός ως χαρακτήρας. Όταν καλούμαι σε κάποιες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για να γίνουν κάποιοι διαγωνισμοί, ποτέ δεν μπορώ να ανακοινώσω τον νικητή και πάντα δίνω τρία δώρα αντί για ένα. Δεν μου αρέσει να ανταγωνίζομαι άλλους ανθρώπους. Μου αρέσει να προτείνω στις εκπομπές μου τα 5 καλύτερα μπέργκερ, αλλά ποτέ δεν θα έλεγα ποιο είναι το καλύτερο μπέργκερ» εξήγησε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved