Ήβη Αδάμου: «∆εν λέω ‘‘όχι’’ στο νυφικό, αλλά δεν είµαι και άνθρωπος που το σκέφτοµαι κάθε µέρα»
Showbiz

Ήβη Αδάμου: «∆εν λέω ‘‘όχι’’ στο νυφικό, αλλά δεν είµαι και άνθρωπος που το σκέφτοµαι κάθε µέρα»

Λέτε να βάζουν πλώρη για τον γάμο τους ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου;

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να αποφεύγει τα φώτα της δηµοσιότητας και η τραγουδίστρια παραδέχεται: «Οι φωτογραφίες δεν βοηθούν σε κάτι. Είναι επιλογή µας να προστατεύουµε την προσωπική µας ζωή». Έχει φανταστεί η τραγουδίστρια τον εαυτό της µε νυφικό; Η ίδια αποκαλύπτει στη real: «Σε κάποια κοµµάτια είµαι παραδοσιακή, σε κάποια άλλα δεν έχω πρόβληµα. Κοιτάω την ουσία περισσότερο. ∆εν λέω ‘‘όχι’’ στο νυφικό, αλλά δεν είµαι και άνθρωπος που το σκέφτοµαι κάθε µέρα».
Οσο για τα επαγγελµατικά της, η φετινή χρονιά είναι γεµάτη εκπλήξεις. Αν και τελείωσε τις σπουδές της στο Πάντειο και στην Κοινωνιολογία, εξελίσσει το ταλέντο της όχι µόνο στο τραγούδι, αλλά και στην υποκριτική: «Μέσα στις επόµενες ηµέρες κυκλοφορεί το νέο µου single από τη Minos EMI, ενώ λίγο µετά ξεκινάµε µε τον Αντώνη Ρέµο και την Ελένη Φουρέιρα στο ‘‘Αθηνών Arena’’. Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ µε τον Αντώνη Ρέµο. Είναι πολύ ζεστός άνθρωπος. Με την Ελένη Φουρέιρα έχουµε ξανασυνεργαστεί και έχουµε πολύ καλή σχέση. Το “Jesus Christ Superstar” είναι το δεύτερο µιούζικαλ που κάνω και θα έχω τον ρόλο της Μαρίας Μαγδαληνής. Το έργο ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο ‘‘Ακροπόλ’’, τον Φεβρουάριο», λέει η Ηβη και συµπληρώνει: «Ανάµεσα σε πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά, ο Αιµιλιανός Σταµατάκης θα έχει τον ρόλο του Ιησού, ο Ησαΐας Ματιάµπα θα υποδύεται τον Ιούδα και ο Νίκος Μουτσινάς τον Ηρώδη».
Η σύντροφος του Μιχάλη Κουινέλη δεν ξεχνά ποτέ όλους όσοι τη βοήθησαν και σίγουρα τα ευχαριστώ που έχει να πει δεν είναι λίγα: «Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν δίπλα µου από την αρχή. Τους συνεργάτες µου, τον Μιχάλη, την οικογένειά µου… Πάρα πολλούς ανθρώπους. Οταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε πιστεύουν από την αρχή της πορείας σου είναι πολύ σηµαντικό. Ευχαριστώ και τον Μιχάλη που είναι δίπλα µου σε κάθε µου βήµα και στιχουργικά και µελωδικά και ως άνθρωπος», ενώ εξοµολογείται ποιες είναι οι σταθερές που δεν προσπερνά ποτέ στη ζωή της: «Πιστεύω πάντα ότι πρέπει να είµαι αληθινή και να ακολουθώ το ένστικτό µου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved