Ευρυδίκη-Μπομπ Κατσιώνης: Ναι στον γάμο, όχι στο παιδί
Showbiz

Ευρυδίκη-Μπομπ Κατσιώνης: Ναι στον γάμο, όχι στο παιδί

Ναι» στο τρίτο στεφάνι λέει η Ευρυδίκη, η οποία εξοµολογείται ότι έχει βρει το άλλο της µισό στο πρόσωπο του Μπομπ Κατσιώνη.

«Είναι κάτι που έχουµε συζητήσει µε τον σύντροφό µου, για το οποίο είµαστε και οι δύο θετικοί», παραδέχεται στη Real και συνεχίζει: «Είµαστε και οι δύο παιδιά κατά βάθος. Παιδιά που θέλουν τις διακοπές τους, τα ταξίδια τους, τα παιχνίδια τους, τη µουσική τους… Και µας αρέσει να µοιραζόµαστε πράγµατα, να µαθαίνει ο ένας από τον άλλον». Αν και η σχέση τους µετράει ήδη δύο χρόνια και σκέφτονται σοβαρά τον γάµο, δεν σκοπεύουν να αποκτήσουν παιδί, τουλάχιστον άµεσα, καθώς η αγαπηµένη τραγουδίστρια δηλώνει η ίδια παιδί: «Σε αυτή τη φάση της ζωής µου και σε αυτή την ηλικία, µου αρέσει που γίνοµαι και πάλι παιδί». Αλλωστε, είναι ήδη µητέρα.

Η Ευρυδίκη δεν ευτυχεί µόνο προσωπικά, αλλά και επαγγελµατικά, αφού µόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records το επετειακό άλµπουµ µε τίτλο «25 για πάντα», για το οποίο η ίδια σχολιάζει: «Τα τραγούδια που µου χάρισαν ο Γιώργος Θεοφάνους µε τον Λεωνίδα Μαλένη, τον Κώστα και την Ηρώ Τριγώνη και που χάρη σε αυτά µέχρι και σήµερα ένας µεγάλος αριθµός ανθρώπων µε ξεχωρίζει και µε ακολουθεί περιέχονται σε αυτόν τον δίσκο. ∆εν πρόκειται για best of, αλλά για διασκευές των τραγουδιών µου που πολύ πετυχηµένα έκαναν οι Μποµπ Κατσιώνης, Κωστής Πυρένης, Victory In Rio, Σωκράτης Σουµέλας και Λεωνίδας Τζίτζος, δίνοντας καινούργιο ήχο στα τραγούδια µου». Την τραγουδίστρια θα απολαµβάνουµε τις Πέµπτες του ∆εκεµβρίου στο «Hotel Ερµού», όπου θα κάνει ένα τρελό ταξίδι στον χρόνο ενώνοντας το χθες µε το σήµερα, µε έµφαση στις αγαπηµένες δεκαετίες 60s, 70s, 80s και 90s.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved