Αλέξανδρος Παρθένης: Το «Σιωπηλό διαζύγιο» και ο νέος έρωτας
Showbiz

Αλέξανδρος Παρθένης: Το «Σιωπηλό διαζύγιο» και ο νέος έρωτας

Ενάµιση χρόνο µετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Θάνου, ο Αλέξανδρος Παρθένης χαµογελάει ξανά. 

Ο λόγος, σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, είναι η Βιβή Κωστοπούλου. Το πρώην µοντέλο, που µεσουράνησε στις πασαρέλες των 90s, ζει τον απόλυτο έρωτα µε την πανέµορφη αρχιτέκτονα, στην οποία έχει βρει όλα όσα έψαχνε σε µια γυναίκα. «Εχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Εχει αφήσει πίσω του το παρελθόν», επιβεβαιώνει στενός φίλος του Αλέξανδρου και συµπληρώνει: «Είναι τρελά ερωτευµένος µε τη Βιβή. Περνούν πολλές ώρες της ηµέρας µαζί, µοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και τους ίδιους προβληµατισµούς, συµπληρώνουν ιδανικά ο ένας τον άλλον».

Αποφεύγουν µεθοδικά την έκθεση της σχέσης τους στη δηµοσιότητα, καθώς είναι γνωστή η επιθυµία του Αλ. Παρθένη να κρατά την προσωπική του ζωή µακριά από τα φώτα. Πριν από λίγο καιρό, ωστόσο, αιφνιδίασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς φίλους του, όταν σε µια απρόσµενη ανάρτησή του στα social media προχώρησε σε δηµόσια ερωτική εξοµολόγηση στη σύντροφό του: «Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον άνθρωπό µου Βιβή Κωστοπούλου, που ήταν δίπλα µου όλους αυτούς τους µήνες, στα πάνω µου και στα κάτω µου, στις καλές και στις κακές µέρες µου, κατά τη διάρκεια της προετοιµασίας µου», έγραψε µε αφορµή τη στήριξη της αγαπηµένης του για τη συµµετοχή του στον 35ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Η είδηση του γάµου του Αλέξανδρου Παρθένη µε την ολυµπιονίκη του στίβου Κατερίνα Θάνου τον Φεβρουάριο του 2012 είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία. Εξίσου αιφνιδιαστικά, όµως, και κάτω από άκρα µυστικότητα, ήρθε τέσσερα χρόνια µετά και το διαζύγιό τους. Παρότι ο χωρισµός τους απασχόλησε, κανείς από τους δύο δεν έχει µέχρι στιγµής µιλήσει δηµόσια γι’ αυτόν.
Η τελευταία κοινή δηµόσια εµφάνισή τους ήταν στην επίσηµη πρεµιέρα του θεατρικού έργου «Ερωτική µονοµαχία» τον ∆εκέµβριο του 2015, όταν, σύµφωνα µε έγκυρες πηγές, εµφανίστηκαν και τα πρώτα σύννεφα στον γάµο τους.
Ο Αλέξανδρος Παρθένης, ωστόσο, φαίνεται ότι πλέον έχει αφήσει οριστικά πίσω του το παρελθόν. Ανανεωµένος, κατασταλαγµένος και το σηµαντικότερο, ερωτευµένος ξανά, κοιτάζει µόνο µπροστά, στο κοινό µέλλον µε τη Βιβή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved