Μαντώ Γαστεράτου: «Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήμουν από διστακτική έως αρνητική»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: «Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήμουν από διστακτική έως αρνητική»

Η καριέρα της ήταν σε πολύ καλή φάση όταν αποφάσισε να πάρει μέρος στο «Nomads».

Πως και το τόλμησε η Μαντώ Γαστεράτου;

«Κυρίως είχα τη δυνατότητα να το κάνω. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο είχα την ευχέρεια να απουσιάσω για κάποιες εβδομάδες χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα. Επειτα ήταν και θέμα ευκαιρίας. Δεν πίστευα ότι θα μου δινόταν ξανά η δυνατότητα να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο πρότζεκτ, οπότε την εκμεταλλεύτηκα. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήμουν από διστακτική έως αρνητική στο να φύγω τόσο καιρό, μετά όμως συνειδητοποίησα πως αν δεν πήγαινα θα το μετάνιωνα»

Υπήρχαν πράγματα για τα οποία έλεγε «αποκλείεται» πριν μπει στο παιχνίδι και τελικά τα έκανε;

«Τα παιχνίδια. Δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω, έλεγα όμως πριν πάω πως θα είμαι πολύ προσεκτική, δεν θα διακινδυνεύσω να χτυπήσω και ότι εντέλει η νίκη δεν έχει και τόση σημασία. Οταν όμως βρέθηκα εκεί ήταν τελείως διαφορετικά. Ηθελα πάρα πολύ να κερδίζουμε και να βοηθώ την ομάδα μου με όλες μου τις δυνάμεις. Δεν τα κατάφερνα πάντα, όμως προσπαθούσα χωρίς να σκέφτομαι μήπως τραυματιστώ»

Η πιο δύσκολη στιγμή της;

«Μόνο μία; Πολλές. Κατ' αρχάς οι ψηφοφορίες. Κάθε ψηφοφορία μου ήταν δύσκολη. Οι συνθήκες διαβίωσης στην παραλία δεν ήταν τίποτα μπροστά στο πόσο άσχημα αισθανόμουν όταν έπρεπε να ψηφίσω κάποιον. Ισως είμαι υπερβολική, αλλά ένιωθα πολύ άσχημα να διώχνω κάποιον. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται περίεργο, γιατί αυτοί ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού και το ήξερα, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω. Και μετά ήταν η μέρα που μου είπε ο Γρηγόρης για το γόνατο μου. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί ήθελα να παραμείνω, δεν θα το έκανα όμως εις βάρος των συμπαικτών μου», λέει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved