Τζίμης Πανούσης: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του μετά το καρδιακό επεισόδιο
Showbiz

Τζίμης Πανούσης: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του μετά το καρδιακό επεισόδιο

Θετικά είναι τα νέα για την υγεία του Τζίμη Πανούση, ο οποίος νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Ελπίς», ύστερα από καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση του 63χρονου καλλιτέχνη χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε στη σκηνή του κλαμπ Κύτταρο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όσο ήταν σε εξέλιξη το νέο του... γελοιόδραμα με τίτλο «Ολοι οι χαζοί μπορούμε».

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση, ενώ σοκαρισμένοι οι θαμώνες και οι στενοί συνεργάτες του Τζίμη Πανούση μαζεύτηκαν στα πρώτα τραπέζια, αγωνιώντας για τη ζωή του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τον 63χρονο, όταν -ευτυχώς- εμφανίστηκαν εντελώς απρόσμενα μέσα από το πλήθος δύο διασώστες γιατροί, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό και ακούγοντας τις φωνές και τις απεγνωσμένες εκκλήσεις κάποιων θαμώνων για βοήθεια, ανέβηκαν τρέχοντας στη σκηνή.

Έπεσαν πάνω του, κάνοντάς του καρδιοαναπνευστικές ανανήψεις για να τον κρατήσουν στη ζωή. Στη διαδρομή για το νοσοκομείο ο 63χρονος έπαθε καρδιακή προσβολή και χρειάστηκε να του κάνουν ανάνηψη με τη χρήση απινιδωτή. Πλέον, όμως, ο «Τζιμάκος» φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και είναι σταθερός αιμοδυναμικά, κάτι που σημαίνει με απλά λόγια ότι η λειτουργία της καρδιάς του είναι σταθερή και δεν παρουσιάζει «σκαμπανεβάσματα».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved