Το σχόλιο follower που προκάλεσε την οργή της Χατζηβασιλείου στο Instagram
Showbiz

Το σχόλιο follower που προκάλεσε την οργή της Χατζηβασιλείου στο Instagram

Ένα βίντεο, ένα σχόλιο που προκάλεσε την οργή της και η απάντηση της στα social media.

Τι συνέβη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, θέλησε να απάντηση σε follower της;

Το απόγευμα της Τρίτης η παρουσιάστρια βρέθηκε σε γνωστό σούπερ μαρκετ και αγόρασε προϊόντα για τα παιδιά που πρόσφατα επλήγησαν από τις καταιγίδες. «ΣΤΗ ΜΆΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΉΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΆ! Κι έρχονται Χριστούγεννα! Απλά στο θυμίζω...», ήταν η λεζάντα της κάτω από το βίντεο που έδειχνε ένα γεμάτο καρότσι με μπισκότα, σοκολάτες και χυμούς.

Στο βίντεο αυτό σχολίασε μια διαδικτυακή της φίλη γράφοντας: «Kανε καλό Κ ριξτο στο γυαλο! μην ποσταρεις τις πράξεις σου Κ το διαλαλείς στο ινστα»,της έγραψε και η απάντηση της παρουσιάστριας δεν άργησε να έρθει. «Εσύ αυτό κατάλαβες?? Ούτε σου πέρασε από το μυαλό ότι ενημερώνω τον κόσμο για να επιλέξει σωστά σε περίπτωση που θέλει να βοηθήσει! Και σε περίπτωση που δεν σκέφτηκε καν να βοηθήσει, να το πράξει!!... Τι κρίμα!!», έγραψε και ακολούθησε ένα ακόμη απαντητικό σχόλιο της.

«Καλύτερα όμως να βρεθούν 100 μιμητές και ένας που θα κατηγορήσει (εσύ), παρά να μην βρεθεί κανένας μιμητής με το να αποφύγω την ανάρτηση και τον κίνδυνο των κακοπροαίρετων σχολίων (των δικών σου).....». Δείτε το διάλογο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved