«Stop» στον Βρεττό από τον Ζερβουδάκη για το «Ανείπωτα»-Κέρδισε την δικαστική μάχη
Showbiz

«Stop» στον Βρεττό από τον Ζερβουδάκη για το «Ανείπωτα»-Κέρδισε την δικαστική μάχη

Δικαιώθηκε ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στην δικαστική του διαμάχη με τον Ηλία Βρεττό.

Ο τραγουδοποιός πέτυχε την παύση κυκλοφορίας και αναπαραγωγής του τραγουδιού του «Ανείπωτα» από τον Ηλία Βρεττό. Το κομμάτι είχε διασκευαστεί το 2014 και στη συνέχεια είχε συμπεριληφθεί και στη δισκογραφική του δουλειά, με τον τίτλο «Αλλος άνθρωπος», που είχε κυκλοφορήσει από την Cobalt.

«Ανοίγεται ο δρόμος ουσιαστικά και για όσους ομότεχνους υπέστησαν την ανάλογη κακοποίηση να αναζητήσουν σε σταθερό έδαφος το δίκιο τους, μια και η απόφαση αυτή πια αποτελεί νομολογία. Η δικαίωσή μου ήρθε διά χειρός του δικηγόρου που χειρίστηκε την υπόθεσή μου, κ. Γιάννη Ράλλη Καδαλά. Αγαπητέ Γιάννη, συγχαρητήρια γι’ αυτήν την προσωπική σου επιτυχία! Ενα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, για την ηθική αποκατάσταση της δουλειάς, του ονόματος και της καλλιτεχνικής - δημιουργικής προσπάθειάς μου. Σου εύχομαι ολόψυχα κι άλλες τέτοιες νίκες!» έγραψε.

Το 2014 ο Ζερβουδάκης είχε κατηγορήσει για κλοπή του τραγουδιού τον Βρεττό μέσα από τα social media. «Νιώθω σαν πατέρας που το παιδί του βιάστηκε και ο βιαστής του γλίτωσε» είχε γράψει τότε ο δημιουργός, με τον τραγουδιστή να απαντά κι εκείνος από τα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αν είχα ενημερωθεί από την αρχή γι’ αυτή του την αντίθεση, δεν θα είχα προβεί καν στην ηχογράφηση και, εννοείται, την κυκλοφορία του τραγουδιού του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved