Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Οι δημοσιογράφοι χειρίστηκαν πολιτισμένα το διαζύγιο μας»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Οι δημοσιογράφοι χειρίστηκαν πολιτισμένα το διαζύγιο μας»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους με μια επιστολή στα ΜΜΕ έτσι ώστε να σταματήσουν οι φήμες για την σχέση τους.

Έκτοτε, οι δυο τους έχουν δεχτεί ερωτήσεις για το διαζύγιο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξηγεί ότι οι δημοσιογράφοι δεν τους έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

«Δεν με ενδιαφέρουν οι ερωτήσεις που δέχομαι για το διαζύγιο μου. Επικεντρώνομαι στις απαντήσεις μου. Μου φαίνεται μια λογική ερώτηση εκ μέρους των δημοσιογράφων. Και επίσης θεωρώ χαζό να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και να πω ότι δεν μιλάω γι’ αυτό, από τη στιγμή που και εγώ και η Βάσω είμαστε δημόσια πρόσωπα. Και όχι μόνο αυτό. Ακριβώς, λόγω της δημοσιότητας που ξέρουμε ότι αποκτούν τέτοια θέματα βγάλαμε και την ανακοίνωση, με τον τρόπο που τη βγάλαμε, για ν’ αποφύγουμε αυτό το κρυφτούλι και τις φήμες. Σίγουρα με ενοχλεί, αλλά δεν είναι και στο χέρι μου να σταματήσει. Νιώθω πάντως πολύ ικανοποιημένος από τη στάση των δημοσιογράφων πάνω στο θέμα, το χειρίστηκαν πολύ πολιτισμένα, αν και ήμουν καχύποπτος. Δεν αντιμετωπίσαμε τους συνήθεις κανιβαλισμούς. Αυτό βοήθησε όλη τη διαδικασία, η οποία ούτως ή άλλως είναι ψυχοφθόρα και ιδιαίτερα όσον αφορά στο παιδί, το οποίο είναι η προτεραιότητα μας εννοείται» δήλωσε στο Big Fish

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved