Οριστικός ο χωρισμός για Πένσου - Αποστόλου; Οι δηλώσεις της ηθοποιού
Showbiz

Οριστικός ο χωρισμός για Πένσου - Αποστόλου; Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Η Μάγδα Πένσου μίλησε για τον γάμο της με τον Δημήτρη Αποστόλου και εξήγησε αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός και αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Μένεις στη Βέροια; Πώς το αποφάσισες; Θα επιστρέψεις στην Αθήνα;

Έφυγα τον Ιούνιο και μένω εκεί με τα δύο παιδιά που έχουμε με τον Δημήτρη. Έγινε ενστικτωδώς. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εκεί. Στη Βέροια δουλεύω, είμαι δασκάλα σε θεατρικά εργαστήρια ενηλίκων. Παράλληλα, έχουμε οργανώσει και ένα μουσικό συγκρότημα και ξεκινάμε live εμφανίσεις. Θέλω να επιστρέψω στην Αθήνα. Το πιο πιθανό είναι να συμβεί το καλοκαίρι, γιατί θέλω να τελειώσει αυτή η χρονιά. Να τελειώσει ο γιος μου την Α’ Δημοτικού και να κλείσει και ο κύκλος με τους μαθητές μου εκεί.

Με τον Δημήτρη Αποστόλου τι συμβαίνει; Έχετε χωρίσει οριστικά;

Όπως έχει πει και ο Δημήτρης, ζούμε χωριστά. Οι καρδιές μας όμως δεν είναι χωρισμένες. Τον Δημήτρη τον αγαπώ, είμαι ερωτευμένη μαζί του και ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα που να μπορούμε να είμαστε ξανά μαζί. Είναι πολύ δύσκολο να φύγει αυτός ο άνθρωπος από τη ζωή μου τελικά. Γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης, δεν θέλω να σου πω ψέματα.

Στα παιδιά τι είπες όταν φύγατε;

Στον μικρό δεν είπα τίποτα. Στον μεγάλο κάπου εκεί μέσα στο καλοκαίρι τού είπα: «Τον μπαμπά τον αγαπάω πολύ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Θα τον αγαπάμε πάντα, ακόμα και αν δεν είμαστε μαζί του. Σε αγαπάμε, είσαι το παιδί μας, σε λατρεύουμε και θα κάνουμε τα καλύτερα για σένα» και μου είπε: «Εντάξει». Αλλά τώρα μου λέει: «Μαμά, θέλω να ξαναπαντρευτείς τον μπαμπά και να μου κάνεις και μια αδερφούλα».

Πηγή: Παραπολιτικά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved