Λάμπρος Φισφής: «Τους εμπιστεύομαι όλους απόλυτα!»
Showbiz

Λάμπρος Φισφής: «Τους εμπιστεύομαι όλους απόλυτα!»

Πώς ορίζει ο Λάμπρος Φισφής την επιθεώρηση; Με την έννοια της παλιάς καλής, όπου μεσουράνησαν σπουδαίοι αγαπημένοι ηθοποιοί που εμείς έχουμε δει μόνο σε ελληνικές ταινίες, ή έχει νέα οπτική;

«Η παράσταση μας αποτελεί συνδυασμό παλιάς επιθεώρησης και comedy show. Κρατάμε δηλαδή κάποια κομμάτια της, όπως τα σκετς, αφαιρούμε τα μπαλέτα και την πολιτική σάτιρα και προσθέτουμε το stand up comedy, τη διάδραση με τον κόσμο, τον γρήγορο ρυθμό και τον αυτοσχεδιασμό» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Πώς από το stand up comedy περάσατε στην ιδέα της επιθεώρησης;

«Η ιδέα να φτιάξουμε μια επιθεώρηση από νέους ανθρώπους ανήκει στον παραγωγό μας Μάριο Τάγαρη. Το stand up comedy που εγώ κάνω ασχολείται με τη σάτιρα της καθημερινότητας, με απλές καταστάσεις και μια ματιά στην εποχή μας. Το ίδιο θεωρώ ότι κάνει και η επιθεώρηση. Απλά με άλλες μορφές κωμωδίας...»

-Με ποιο βασικό κριτήριο διαλέξατε τους ηθοποιούς σας;

«Με τους πιο πολλούς κωμικούς του "Τι ζούμε;" δουλεύουμε μαζί πολλά χρόνια. Είναι ηθοποιοί που διαθέτουν πολύ ιδιαίτερη ματιά στην κωμωδία και μπορούν με το παίξιμο τους να κάνουν τα πάντα πολύ καλύτερα. Αν και ο καθένας έχει διαφορετικό στιλ, συμπληρώνει με τον τρόπο του την ομάδα. Τους εμπιστεύομαι όλους απόλυτα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved