Μαρία Μπακοδήμου: «Ο καθένας έχει ευθύνη απέναντι στον εαυτό του»
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: «Ο καθένας έχει ευθύνη απέναντι στον εαυτό του»

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει πολλούς λόγους για να νιώθει περήφανη. Ένας από αυτούς είναι φυσικά τα παιδιά της.

«Νιώθω περήφανη για τα παιδιά μου, με κάνει υπερήφανη ο εαυτός μου πολλές φορές, με κάνουν υπερήφανοι άνθρωποι-πρότυπα και leaders. Με κάνουν περήφανη οι έξυπνοι άνθρωποι με προσφορά και φιλανθρωπικό έργο. Με κάνει περήφανη ο ξάδελφος μου, (σ.σ. Νίκος Αλιάγας), ένας άνθρωπος με σπουδαίο ταλέντο, ο οποίος είναι γεμάτος Ελλάδα, ζει στο εξωτερικό και τον έχουν αναγνωρίσει όλοι."

-Ο χρόνος σας φοβίζει;

"Βεβαίως και με φοβίζει. Το ζητούμενο όλων είναι να εξοικειωθούμε με αυτό το φόβο, αλλά ο φόβος υπάρχει» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Εσείς φαίνεται ότι έχετε καλή σχέση με το χρόνο. Αυτό τουλάχιστον δηλώνει η εξωτερική σας εμφάνιση.

«Ναι, και αυτό δύσκολο είναι, όμως, εγώ δεν εννοώ το χρόνο σε σχέση με τη γυναικεία αυταρέσκεια του να μεγαλώνεις και να είσαι ωραίος. Έχει να κάνει με το τέλος που πλησιάζει και σε φέρνει κοντά στην αγωνία του θανάτου. Δεν λύνεται αυτό το θέμα. Πρέπει να έχουμε μια άλλη κουλτούρα και να συμφιλιωθούμε, καθώς δεν υπάρχει κάτι πιο δεδομένο από αυτό. Αλλά έλα που είναι δύσκολο.»

- Πώς προσέχετε την εικόνα σας;

«Ο καθένας έχει ευθύνη απέναντι στον εαυτό του. Πρέπει να τον αγαπά και να τον περιποιείται, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και ψυχικά. Μεγαλώνοντας όταν χρησιμοποιήσεις τη σοφία και την ωριμότητα που φέρνει η εμπειρία και ο τρόπος που έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου, γίνεσαι πιο ωραίος. Γίνεσαι πιο γλυκός, έχεις μεγαλύτερη αποδοχή για τους ανθρώπου γύρω, ευχαριστιέσαι πιο πολύ τα πράγματα, γιατί καταλαβαίνεις ποια είναι πιο ουσιαστικά. Αυτά είναι τα καλά που δεν τα έχεις όταν είσαι φρέσκος.»

- Εμένα μου λείπει πάντως να σας δω να γράφετε ένα βιβλίο.

«Και εμένα μου λείπει, πάρα πολύ, αλλά αυτό, εάν συμβεί, θα σημαίνει ότι έχω λύσει όλα τα άλλα προβλήματα που έχω ώστε να το τολμήσω. Είναι το όνειρο μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved