Απίστευτο περιστατικό για την κόρη της Βόσσου: «Με απείλησε έχοντας το μαχαίρι στο λαιμό μου»
Showbiz

Απίστευτο περιστατικό για την κόρη της Βόσσου: «Με απείλησε έχοντας το μαχαίρι στο λαιμό μου»

Απίστευτα τρομακτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Κυριακής η κόρη της Σοφίας Βόσσου στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Η τραγουδίστρια Ερασμία Μάνου έπεσε θύμα μιας γυναίκας, η οποία την απείλησε με μαχαίρι στην οδό Σόλωνος. Την απείλησε έχοντας, όπως η ίδια περιγράφει στην προσωπική της σελίδα στο facebook, έχοντας το μαχαίρι στην κοιλιά κι έπειτα στο λαιμό της ζητώντας της χρήματα.

Σοκαρισμένη η Ερασμία Μάνου μετά το σοκ που υπέστη μοιράστηκε την τρομακτική της εμπειρία προκειμένου να προειδοποιήσει τον κόσμο που κινείται στην περιοχή.

«❌ΠΡΟΣΟΧΗ
Κολωνάκι χθες βράδυ 24:30 Σόλωνος & Κανάρη μετά το σχόλασμα απο τη δουλειά μου, μου επιτέθηκε γυναίκα με μαχαίρι τύπου πεταλουδα, ψηλή ,ντυμένη στα μαύρα με σκούφο και δερμάτινο μπουφάν , δεν μοιάζει με χρήστρια ναρκωτικών και θυμίζει αγόρι ...
Μου έκλεψε το πορτοφόλι μου ενώ με απείλησε για τη ζωή μου εχοντας το μαχαίρι στην κοιλιά και μετά στο λαιμό μου , δεν ασχολήθηκε να κλέψει ούτε το κινητό , ούτε το lap top μου ήθελε μόνο χρήματα !!», έγραψε χαρακτηριστικά.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved