Μιμή Ντενίση: «Ο Καζαντζίδης αγαπήθηκε φανατικά, µπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων»
Showbiz

Μιμή Ντενίση: «Ο Καζαντζίδης αγαπήθηκε φανατικά, µπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων»

H Μιμή Ντενίση μιλάει για την παράσταση που ετοιμάζει για τον Στέλιο Καζαντζίδη αλλά και για την αγάπη που πήρε από τον κόσμο ο αξέχαστος λαϊκός βάρδος. 

Όταν έµαθα την είδηση πως ετοιµάζεις παράσταση για τον Στέλιο Καζαντζίδη, δεν σου κρύβω ότι παραξενεύτηκα µε την απόφασή σου.

Το ίδιο µου έλεγε πριν από λίγες ηµέρες και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που κάναµε µαζί ένα «Στην υγειά µας, ρε παιδιά»: «Να µου έλεγες πως θα έκανες µια παράσταση για την Κάλλας, θα το περίµενα, αλλά για τον Καζαντζίδη;». Η αλήθεια είναι πως υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους βάρδους που πέρασαν από τη χώρα µας και είχα αγαπήσει αρκετά «διαµάντια» του, µα δεν γνώριζα όσα κουβαλούσε και «έφερε». Με είχαν προσεγγίσει από την εταιρεία Stefi να φτιάξω µια παράσταση για εκείνον και τους είχα πει ότι το βαρυφορτωµένο πρόγραµµά µου δεν µου το επέτρεπε -είχα ρίξει όλη την ενέργειά µου στην παράσταση «Σµύρνη µου αγαπηµένη»... Μετά επανήλθαν και έτσι προχωρήσαµε στην πραγµάτωση της ιδέας, φωτίζοντας διάφορες πτυχές τής αληθινά ενδιαφέρουσας, πολυτάραχης ζωής του, πάνω αλλά και πίσω από το πάλκο.

Αγαπήθηκε µε πάθος ο Καζαντζίδης…

Αγαπήθηκε φανατικά, µπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Το Ίδρυµα Μείζονος Ελληνισµού και η Stefi Productions παρουσιάζουν, λοιπόν, ένα αφιέρωµα καρδιάς σε εκείνον, που µας πλούτισε µε το αληθινά σπουδαίο έργο του.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved