Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν αισθάνομαι καθόλου μόνη πια…»
Showbiz

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν αισθάνομαι καθόλου μόνη πια…»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, ετοιμάζεται για κάτι δυνατό και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

«Ξεκινήσαμε μια σειρά παραστάσεων στον "Σταυρό του Νότου" οι οποίες πήγαν ανέλπιστα καλά και αποφασίσαμε να κάνουμε άλλες δύο, στις 8 και 15 Δεκεμβρίου, στο «Kremlino Stage» στον Πειραιά. Το ιδιαίτερο σε αυτά τα lives είναι το ηχόχρωμα των ενορχηστρώσεων. Παρουσιάζουμε τα κομμάτια του δεύτερου δίσκου μου, "Μωβ Καληνύχτες", που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, διασκευάσαμε επίσης πολλά κομμάτια από τον πρώτο μου δίσκο, "Λαβύρινθοι", όπως κι άλλα που αγαπάμε όλοι μας πολύ. Είναι όμορφες βραδιές», λέει η Παυλίνα στα Παραπολιτικά.

Οταν απαντά στο τι είναι για αυτήν το τραγούδι, ανακαλύπτεις ίσως λίγο περισσότερο γιατί σε μαγεύει όταν τραγουδά.

«Το τραγούδι είναι κάτι που βγαίνει φυσικά και το ακολουθώ. Το πιο συγκλονιστικό είναι οι στιγμές που βλέπω ανθρώπους να σιγοτραγουδούν κομμάτια μου. Σκέψεις που έγραψα σε ένα βράδυ, αυτές που μάλλον δεν θα έλεγα ποτέ σε κανέναν είναι κι αυτές που με ενώνουν ψυχικά με τόσους άγνωστους ανθρώπους. Είναι εκστατικό».

Έχει καταλάβει πόσο πολύ την αγαπά πλέον ο κόσμος. «Αν αναγνωρίζεται αυτό που κάνω, συμβαίνει αργά και σταδιακά. Αυτό που όντως έχει αλλάξει είναι πως εντοπίζω ανθρώπους που με στηρίζουν, με αποδέχονται και με καταλαβαίνουν. Νιώθω ευγνώμων, αλλά βασικά δεν αισθάνομαι καθόλου μόνη πια κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved