Μελίνα Μακρή: Η έξοδος με τον σύζυγό της και η προτεραιότητα στην καριέρα! (φωτό)
Showbiz

Μελίνα Μακρή: Η έξοδος με τον σύζυγό της και η προτεραιότητα στην καριέρα! (φωτό)

Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή και ο συνθέτης και ηχολήπτης σύντροφός της Φράνκι Λούβαρης είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο γάμος όχι μόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά τον κάνει να «ανθήσει» και να γίνει ακόμα πιο δυνατός. 

Πρόσφατα, με αφορμή τα δύο χρόνια του γάμου τους, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε ένα ρομαντικό δείπνο στο «Mayor» στο Κολωνάκι. Το ζευγάρι τον Δεκέμβριο του 2015 και έπειτα από επτά χρόνια σχέσης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, σε μια σεμνή τελετή που μοιράστηκαν με στενούς φίλους και συγγενείς. Και από τότε απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους θέτοντας κοινούς προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους, σύμφωνα με τη real. Προς το παρόν, προτεραιότητα παραμένει η δουλειά τους, αν και επιθυμούν πολύ και οι δύο να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια. Όπως όμως η Μελίνα Μακρή είχε ξεκαθαρίσει πριν από λίγο καιρό: «Όταν έρθει η ώρα, φυσικά θέλω να γίνω µητέρα και να αποκτήσουµε ίσως παραπάνω από ένα παιδί µε τον Φράνκι, όµως λειτουργώ µε βάση τις προτεραιότητές µου. Αυτή τη στιγµή έχω εστιάσει στην καριέρα µου, θα ήταν άδικο να µεγαλώσει ένα παιδί µε τη µητέρα απούσα. Eίµαι παραδοσιακή, θέλω να βιώσω τη µητρότητα από κοντά, να είµαι εκεί σε όλες τις πρώτες στιγµές του παιδιού µου. Όταν θα νιώσω ότι µπορώ να πάρω λίγη “άδεια” από την καλλιτεχνία µου, τότε, ναι, θα γίνει και αυτό... Η χαρά της ζωής είναι ένα σπίτι γεµάτο παιδιά!».

Τον φετινό χειμώνα η Μελίνα Μακρή εμφανίζεται σε μουσική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Steven Τριανταφυλλίδη, τη Θωμαή Απέργη και guest τους Goin’ Through, απολαμβάνοντας συγχρόνως τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το πρώτο της τραγούδι, στη σόλο καριέρα που ξεκίνησε μετά το τέλος της συνεργασίας της με το συγκρότημα Vegas, το «Δεν σε ξεχνώ», τη μουσική του οποίου υπογράφει ο σύζυγός της Φράνκι Λούβαρης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved