Κωνσταντίνος Καζάκος-Ιωάννα Μαρτζούκου: Όλα για τον γιο τους Ιάσονα!
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος-Ιωάννα Μαρτζούκου: Όλα για τον γιο τους Ιάσονα!

Αχώριστοι, ενωµένοι σαν γροθιά και απόλυτα ευτυχισµένοι είναι ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου µε τον γιο τους Ιάσονα. 

Εδώ και περίπου πεντέµισι χρόνια, από τότε δηλαδή που ήρθε στον κόσµο ο µικρός, το ζευγάρι ζει το όνειρο που είχε από την αρχή της σχέσης του, τη δηµιουργία. Οι τρεις τους απολαµβάνουν να περνούν πολύ χρόνο µαζί, καθώς ο ηθοποιός και η όµορφη σύζυγός του δεν αποκλείουν τον Ιάσονα από τις εξόδους τους, ειδικά όταν αυτές γίνονται σε αγαπηµένα τους στέκια όπου ξέρουν πως το περιβάλλον δεν είναι απαγορευτικό για ένα µικρό παιδί.
Πρόσφατα, λοιπόν, οι τρεις τους βρέθηκαν νωρίς το απόγευµα στο bar-restaurant «Mayor» στο Κολωνάκι για να δειπνήσουν, σύμφωνα με τη real. Ο µικρός απολάµβανε τις αγκαλιές και τα πειράγµατα των γονιών του, στους οποίους έχει µεγάλη αδυναµία. Η όµορφη στιλίστρια, η οποία εργάζεται στο ατελιέ του σχεδιαστή Κωνσταντίνου Μελή και αναγκαστικά δεν είναι συνεχώς κοντά στο παιδί, φροντίζει να περνά µαζί του ποιοτικό χρόνο, κάτι που κάνει και τον µικρό Ιάσονα πολύ ευτυχισµένο.
Το ίδιο κάνει και ο Κωνσταντίνος, που πάντα ξεκλέβει ώρες από τη δουλειά για να παίξει µαζί του και να τον ευχαριστήσει. Η αλήθεια είναι πως η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος είχαν ονειρευτεί µεγάλη οικογένεια. Όµως, όπως δείχνουν τα πράγµατα, δεν σκοπεύουν -τουλάχιστον άµεσα- να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί. «∆υστυχώς, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγµατα στη χώρα µας, είναι πολύ δύσκολο πια για τους Έλληνες να ονειρεύονται µια µεγάλη οικογένεια. Έχω ήδη µια κόρη (σ.σ.: από τον γάµο του µε την ηθοποιό Τάνια Τρύπη) και αγχώνοµαι για το αν θα µπορέσω να τη σπουδάσω. ∆ουλεύω είκοσι χρόνια και ουσιαστικά, όπως και η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων, ζω µε τις οικονοµίες που είχα µαζέψει. Πού να βρω τα χρήµατα για να πληρώσω το χαράτσι για το σπίτι που είχαν αγοράσει οι γονείς µου και µου έδωσαν ύστερα από χρόνια σκληρής δουλειάς;». Πέρα και µακριά από όλα αυτά τα προβλήµατα, που ταλανίζουν κάθε σπιτικό στην Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος και η Ιωάννα απολαµβάνουν κάθε µικρή ή µεγάλη χαρά τούς χαρίζει ο γιος τους και είναι ευγνώµονες για την όµορφη οικογένεια που έχουν δηµιουργήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved