Αποχώρησε από το σχήμα του Βέρτη και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι
Showbiz

Αποχώρησε από το σχήμα του Βέρτη και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι

Ο Νίκος Βέρτης έκανε πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου έχοντας στο πλευρό του νέους καλλιτέχνες, αλλά και τον Δήμο Μπέκε που έχει την δική πορεία στον χώρο του τραγουδιού.

Σχεδόν, ένα μήνα μετά την έναρξη των εμφανίσεων τους από το σχήμα αποχώρησε η Demy και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, αφού όσοι πήγανε και δεν την είδανε on stage υπέθεσαν ότι μπορεί να είναι άρρωστη. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η νεαρή τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα.

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr, η Demy αποχώρησε για καθαρά προσωπικούς λόγους και δεν υπήρξε κάτι στην συνεργασία τους που την ανάγκασε να το κάνει.

Η νεαρή τραγουδίστρια παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο YTON είχε και τις θεατρικές παραστάσεις με το «Mamma Mia». Μάλιστα, το Σάββατο έπαιζε μόνο στην απογευματινή παράσταση, ενώ στην βραδινή τον ρόλο της έκανε άλλη ηθοποιός, προκειμένου να προλαβαίνει να πηγαίνει στο νυχτερινό κέντρο στην ώρα της.

Όπως όλα δείχνουν, οι αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το γεγονός ότι τον Ιανουάριο το μιούζικαλ θα ανεβαίνει σε θέατρο της Θεσσαλονίκης, η Demy επέλεξε την παράσταση και έτσι αποχώρησε από το πλευρό του Νίκου Βέρτη. Τέλος, μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει γίνει γνωστό έαν την θέση της καλύψει άλλη τραγουδίστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved